Home » BERITA » Anak Jenis Apa? Libas Emak Guna Mesin Rumput

Anak Jenis Apa? Libas Emak Guna Mesin Rumput

Anak Jenis Apa? Libas Emak Guna Mesin Rumput sehingga kan seorang ibu tua tersebut sedang dirawat di hospital dalam keadaan kritikal. Inilah realiti dan kejadian ini berlaku pada petang tanggal 4 Januari 2018 di Bukit Sagu, Kuantan Pahang. Di kala kita semua tahu bahawa Kuantan sedang dilanda banjir berita yang diterima ini amat menyayat hati.

Anak Jenis Apa? Libas Emak Guna Mesin Rumput
Anak Jenis Apa? Libas Emak Guna Mesin Rumput

Tergamak seorang anak memperlakukan kepada ibu nya sebegitu. Manakah perginya nilai kemanusiaan dalam diri anak tersebut. Suspek dikatakan tergamak melakukan perbuatan tidak berperikemanusiaan itu selepas berang dengan tindakan ibunya yang membuat laporan kepada Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK).

Suspek yang dibawah pengaruh dadah itu dipercayai lari ke semak berhampiran, kini diburu polis. Semoga pihak polis dapat memberkas dengan segera suspek supaya dia boleh diberikan hukuman yang sewajarnya. Mari kita sama-sama doakan mangsa yang kritikal tersebut supaya segera pulih dari kecederaan yang dialami. Berita dipetik dari perkongsian FB Komuniti Kuantan

Check Also

Bantuan Sara Hidup RM100 Golongan Bujang

Bantuan Sara Hidup RM100 Golongan Bujang. Bantuan Sara Hidup (BSH) 2019 sebanyak RM100 akan diberikan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *