Home » SUKAN » Gambar Jersi JDT 2016

Gambar Jersi JDT 2016

Gambar Jersi JDT 2016
Gambar Jersi JDT 2016

Seperti biasa awal-awal musim bagi sesuatu liga bola sepak tidak kira di mana adalah memperkenalkan pemain-pemain, penaja dan juga jersi baru pasukan untuk musim tersebut. Beberapa hari lepas pasukan Harimau Selatan Johor Darul Takzim FC telah memperkenalkan jersi baru JDT untuk musim 2016. Jadi mari kita sama-sama lihat Gambar Jersi JDT 2016 tersebut.

Seperti musim-musim sebelum ini, musim 2016 pasukan JDT memperkenalkan 3 kit untuk mereka gunakan. Untuk pengetahuan JDT bukan sahaja akan bermain untuk liga domestik tetapi juga akan bermain untuk liga juara asia jika tidak salah admin.

Jom kita usha Gambar Jersi JDT 2016 ini. Mana tahu kepada mereka yang berkenaan boleh sambar sehelai. Tahun ini 2016 jersi JDT akan ditaja oleh jenama sukan terkemuka Adidas. Sudah pasti tajaan Adidas ini akan memberikan impak yang besar kepada pasukan JDT untuk musim ini.

JDT juag dikatakan telah mengeluarkan satu video promo ala-ala seperti di barat. Bagi admin pasukan JDT patut dijadikan contoh kepada pasukan lain dalam membangunkan pasukan. Tetapi seperti biasa zaman sekarang “jika ada suit semua boleh buat” bukan. Pastinya kekangan kewangan membataskan perancangan pasukan negeri yang lain.

Check Also

Malaysia 2 Vietnam 2 AFF Suzuki Cup

Malaysia 2 Vietnam 2 AFF Suzuki Cup

Malaysia 2 Vietnam 2 AFF Suzuki Cup 2018. Berikut merupakan keputusan untuk perlawanan akhir pusingan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *