Home » TEKNOLOGI DAN AUTOMOTIF » Gambar Model Konsep Pickup Proton 2015

Gambar Model Konsep Pickup Proton 2015

Proton untuk julung-julung kalinya mempamerkan model konsep trak pikapnya di karnival Alami Proton 2015 Kompleks Centre of Excellence di Shah Alam .Gambar Model Konsep Pickup Proton 2015 tersebut dipamerkan untuk tontonan umum. Ternyata ia membuatkan ramai pengunjung yang teruja dengan the new pick up concept car by Proton ini.

Gambar Model Konsep Pickup Proton 2015
Gambar Model Konsep Pickup Proton 2015

Memetik laporan dari Carlist.my, model yang belum mempunyai nama itu menyerlahkan rekabentuk yang garang. Namun setakat ini Proton masih belum memberi kepastikan sama ada trak konsep itu akan diprodukkan.Bagi admin Proton perlu keluarkan kereta ini. Kerana memang trend di negara kita sekarang ramai yang lebih suka menggunakan pick up.

Sudah pasti ia akan menjadi kebanggaan rakyat Malaysia jika model ini dikeluarkan. Tetapi proton perlu lah mengeluarkan produk yang berkualiti supaya tidak timbul ketidakpuasan hati pelanggan.Jadi admin kongsikan beberapa gambar  yang di ambil dari portal kereta terkenal Carlist.My untuk tontonan anda.

Jadi bagaimana pendapat anda? Apabila sudah melihat Gambar Model Konsep Pickup Proton 2015 tersebut. Anda pun pasti teruja bukan. Dan pasti mengharapkan supaya bekerja ke arah mem “production” kan concept car ini.Gambar Model Konsep Pickup Proton 2015

Check Also

Gambar Nissan Navara Black Siries

Gambar Nissan Navara Black Siries. Nissan Navara Black Siries kini telah diperkenalkan oleh Edaran Tan Chong …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *