Home » HIBURAN » Gambar Zul Ariffin Zahirah MacWilson Pegang Tangan

Gambar Zul Ariffin Zahirah MacWilson Pegang Tangan

Gosip panas yang tengah melanda dunia hiburan tanah air pada ketika ini. Siapa lagi kalau bukan pelakon pujaan ramai gadis dan yang berbadan sado si Zul Ariffin. Sedang hangat diperkatakan sekarang bahawa Zul Ariffin sedang bercinta dengan Zahirah MacWilson walaupun sentiasa sahaja ada penafian daripada mereka berdua. Tetapi daripada Gambar Zul Ariffin Zahirah MacWilson Pegang Tangan di tempat makan memungkinkan mereka bercinta?

Hanya mereka berdua sahaja yang ada jawapannya bukan. Gambar yang dipetik dari portal hiburan terkenal Rotikaya tersebut memang jelas Gambar Zul Ariffin Zahirah MacWilson Pegang Tangan di satu kedai makan. Melalui pemerhatian si pemilik asal gambar memang mereka berdua sungguh mesra. Adakah benar mereka bercinta sekali lagi jawapan tersebut hanya ada pada Zul Ariffin dan Zahirah MacWilson.

Gambar Zul Ariffin Zahira MacWilson Pegang Tangan
Gambar Zul Ariffin Zahirah MacWilson Pegang Tangan

Sudah beberapa kali sebenarnya mereka ini terserempak dengan peminat di luar dan yang terbaru adalah Gambar Zul Ariffin Zahirah MacWilson Pegang Tangan ini. Sebelum ini memang ada sahaja penafian daripada mereka berdua.

Jika benar bercinta sekalipun rasanya peminat tentu suka dengan perkhabaran ini. Maklumlas pasangan yang sama cantik sama padan bukan. Jadi harapan admin jika ada kelapangan dan kesempatan mohon Zul Ariffin dan Zahirah MacWilson jelaskan lah status hubungan anda 😉

Gambar Zul Ariffin Zahira MacWilson Pegang Tangan 1
Gambar Zul Ariffin Zahirah MacWilson Pegang Tangan

Check Also

Benarkah Ada Video Lucah Syafiq Kyle

Benarkah Ada Video Lucah Syafiq Kyle

Benarkah Ada Video Lucah Syafiq Kyle? Inilah yang tular di media sosial sejak semalam terutama …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *