Home » JAWATAN KOSONG » Jawatan Kosong AirAsia

Jawatan Kosong AirAsia

Sebagai Syarikat Penerbangan Tambang Murah Terbaik Dunia, tidak hairanlah jika pasukan kami semakin berkembang setiap hari, dari Jepun hingga ke India, daripada pasukan di lapangan hinggalah kepada anak kapal. Dan kami mungkin memerlukan beberapa kakitangan tambahan untuk menjadi sebahagian Allstar AirAsia dalam dunia penerbangan yang menyeronokkan dan pesat membangun.Admin kongsikan kepada anda semua Jawatan Kosong AirAsia untuk diisi oleh semua yang berminat.

Jawatan Kosong AirAsia
Jawatan Kosong AirAsia

Jawatan Kosong  AirAsia Berhad sebagai :

1. Cabin Crew AirAsia X
2. Guest Service Assistant
3. PMO Executive
4. Pricing Analyst
5. Cabin Crew Interview

Menjadi seorang Allstar AirAsia bermakna menjadi sebahagian daripada keluarga kami. Dan telah menjadi tanggungjawab kami sebagai keluarga untuk menjaga anda, kerjaya dan aspirasi anda serta keluarga terdekat anda.Jadi untuk memohon secara online Jawatan Kosong AirAsia anda hanya perlu klik pada pautan yang disediakan di bawah ini.

Jawatan Kosong AirAsia

Seperti yang kita ketahui AirAsia merupakan salah satu syarikat penerbangan tambang murah yang telah memberi peluang kepada seluruh rakyat Malaysia untuk menaiki pesawat. Dengan tawaran harga yang sememangnya murah dari syarikat lain tidak hairan lah AirAsia menjadi pilihan semua rakyat Malaysia ketika ini.

 

Check Also

Jawatan Kosong LHDN Lembaga Hasil Dalam Negeri

Jawatan Kosong LHDN Lembaga Hasil Dalam Negeri

Jawatan Kosong LHDN Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia untuk diisi oleh warganegara Malaysia yang berminat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *