Home » BERITA » Kelayakan dan Cara Mohon Rumah PR1MA

Kelayakan dan Cara Mohon Rumah PR1MA

Pasti ramai sudah mengetahui tentang Perumahan Rakyat 1 Malaysia PR1MA. Jadi sebelum admin kongsi kepada semua pembaca setia PANEH tentang syarat Kelayakan dan Cara Mohon Rumah PR1MA kita lihat dulu apa sebenarnya PR1MA tersebut. Perbadanan PR1MA Malaysia (PR1MA) ditubuhkan di bawah Akta PR1MA 2012 untuk merancang, membangun, membina dan menawarkan perumahan berkualiti tinggi berkonsepkan gaya hidup moden bagi penduduk bandar berpendapatan sederhana.

Kediaman PR1MA yang terletak di dalam kawasan berkomuniti mempunyai pelbagai jenis dan saiz. Dengan harga antara RM100,000 hingga RM400,000, anda kini mampu memiliki kediaman di lokasi-lokasi yang strategik di seluruh negara. Kediaman PR1MA ditawarkan kepada semua rakyat Malaysia dengan pendapatan isi rumah purata bulanan antara RM2,500 hingga RM15,000.

Untuk syarat Kelayakan dan Cara Mohon Rumah PR1MA sila lihat informasi bergambar di bawah dan untuk penerangan lanjut dan untuk mengisi permohonan sila klik pada pautan ini : PR1MA ONLINE

Kelayakan Permohonan PR1MA
Kelayakan Permohonan PR1MA

 

Cara Mohon Rumah PR1MA
Cara Mohon Rumah PR1MA

Cara Mohon Rumah PR1MA 1

Cara Mohon Rumah PR1MA 2

Cara Mohon Rumah PR1MA 3

Jadi kepada semua yang ingin memiliki rumah sendiri jangan lepaskan peluang untuk memohon. Rezeki kita tak tahu. Mana tahu ada rezeki dapat kita rumah PR1MA ini. Sebarkan informasi ini kepada sesiapa sahaja. Jangan lupa kongsikan di media-media sosial anda semua.

Check Also

Live Streaming Sidang Media Khas YAB PM 10 Oktober 2021

Live Streaming Sidang Media Khas YAB PM 10 Oktober 2021

Sidang Media Live Streaming Sidang Media Khas YAB PM 10 Oktober 2021. Kepada semua rakyat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.