Home » SUKAN » Live Streaming Malaysia vs Myanmar

Live Streaming Malaysia vs Myanmar

Live Streaming Malaysia vs Myanmar AFF Suzuki Cup 24 November 2018. Tiada apa yang boleh mengesahkan kemaraan pasukan Harimau Malaya selain daripada mencapai kemenangan dalam perlawanan menentang pasukan Myanmar ini. Peluang beraksi di halaman sendiri sudah pasti menjadi satu kelebihan kepada skuad yang dibimbing oleh Jurulatih Tan Cheng Hoe ini.

Live Streaming Malaysia vs Myanmar
Live Streaming Malaysia vs Myanmar

Skuad Harimau Malaya berkongsi 6 mata dengan Myanmar yang berada di tangga kedua kumpulan A dibezakan dengan jumlah jaringan gol. Oleh itu, pasukan Harimau Malaya tidak boleh kalah atau seri dalam perlawanan ini. Pasukan Harimau Malaya wajib menang ke atas pasukan Myanmar.

Dengan penjualan tiket yang seperti pisang goreng panas, seluruh negara berharap pasukan negara dapat membuat persembahan dan permainan terbaik mereka seterusnya mencipta kemenangan dihadapan penyokong setia Harimau Malaya yang sentiasa setia dibelakang mereka.

Jadi untuk mereka yang tidak dapat menonton perlawanan ini di stadium atau di kaca televisyen anda jangan bimbang dan gusar. Anda boleh menonton menerusi telefon bimbit anda. Sila klik sahaja pautan di bawah ini :

Live Streaming Malaysia vs Myanmar

Check Also

Live Streaming Vietnam vs Malaysia AFF Suzuki Cup 2018 Final 2nd Leg

Live Streaming Vietnam vs Malaysia

Live Streaming Vietnam vs Malaysia AFF Suzuki Cup 2018 Final 2nd Leg. Debaran kian terasa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *