Home » INFORMASI » Semakan Online BR1M 2015

Semakan Online BR1M 2015

Pastinya ramai yang telah memohon Bantuan Rakyat 1 Malaysia atau BR1M. Tahukah anda bahawa telah diumumkan oleh Kementerian Kewangan bahawa tarikh bayaran kedua untuk BR1M 2015 akan dibuat pada 28 Mei 2015. Rujuk berita dari twitter Bernama yang admin kongsikan untuk anda. Jadi untuk mendapatkan kepastian tentang status BR1M 2015 anda, anda boleh menyemak melalui Semakan Online BR1M 2015 di sini.

Jadi anda hanya perlu pergi link yang disediakan dan masukan sahaja nombor kad pengenalan anda. Anda akan ditanya soalan berkaitan dengan borang permohonan anda dan anda boleh terus membuat semakan status BR1M 2015 anda.

Kepada semua yang berjaya diucapkan tahniah dan yang tidak berjaya pasti ada sebab mengapa permohonan BR1M 2015 anda ditolak oleh kerajaan. Pastinya esok adalah berita gembira bagi mereka yang telah menerima BR1M 2015 peringkat pertama sebelum ini.

Semakan Online BR1M 2015

Untuk mereka yang meneriam BR1M mereka gunakanlah dengan bijak. Maklum sahaja keadaan ekonomi kita sekarang agak tidak stabil. Harga barangan naik mendadak dan harga pasaran hasil pertanian juga turun naik. Ini membebankan mereka yang terlibat secara langsung dengan aktivit ini terutama kepada petani di kampung.

Untuk lebih berita berkaitan dengan BR1M admin paneh kongsikan dengan anda blog yang sebelum ini sentiasa kemaskini berita berkaitan dengan BR1M. Pelbagai maklumat yang mungkin anda ingin dapatkan boleh didapati di blog berkenaan. Jadi anda boleh lah layari link blog yang admin kongsikan di SINI

Link Semakan Online BR1M 2015

Check Also

Siapa Sebenarnya P Waythamoorthy

Siapa Sebenarnya P Waythamoorthy

Siapa Sebenarnya P Waythamoorthy ini? Tiba-tiba sahaja nama¬†P Waythamoorthy menjadi panas dan menjadi sebutan di …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *