Home » INFORMASI » Senarai Timbalan Perdana Menteri Dari Dulu Hingga Kini

Senarai Timbalan Perdana Menteri Dari Dulu Hingga Kini

Senarai Timbalan Perdana Menteri Dari Dulu Hingga Kini
Senarai Timbalan Perdana Menteri Dari Dulu Hingga Kini

Admin ingin berkongsi satu lagi informasi penting pabi semua rakyat Malaysia. Anda perlu tahu berkaitan informasi ini. Ini kerana ia mungkin akan ditanya semasa peperiksaan atau juga temuduga kerja jawatan di kerajaan Malaysia. Hari ini admin ingin kongsikan informasi tentang Senarai Timbalan Perdana Menteri Dari Dulu Hingga Kini. Tahukah anda bahawa Senarai Timbalan Perdana Menteri Dari Dulu Hingga Kini adalah seramai 11 orang?

Mesti anda semua ingat ada 6 bukan? Sama seperti jumlah Perdana Menteri Malaysia yang ada. Tetapi memang hakikatnya bahawa ada 11 Timbalan Perdana Menteri Dari dulu hingga kini untuk negara kita Malaysia. Jadi mari kita sama-sama lihat sedikit biografi berkaitan Senarai Timbalan Perdana Menteri Dari Dulu Hingga Kini tersebut.

Sila rujuk gambar di bawah yang menunjukkan Senarai Timbalan Perdana Menteri Dari Dulu Hingga Kini. Semoga bermanfaat. Jika ingin info berkaitan Senarai 6 Perdana Menteri Malaysia sila layari dan klik sahaja di SINI

Pasti anda faham bila lihat gambar di bawah yang menunjukkan 11 orang Timbalan Perdana Menteri Malaysia. Sumber gambar dari wikipedia. Timbalan Perdana Menteri Malaysia yang terkini adalah Dato’ Sri Dr. Zahid Hamidi.

 

 

Check Also

Senarai Menteri Kabinet Malaysia 2018

Senarai Menteri Kabinet Malaysia 2018

Senarai Menteri Kabinet Malaysia 2018. Seperti yang semua ketahui bahawa selepas pilihanraya umum ke 14 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *