Home » TIPS DAN PETUA » Tips Jimat Minyak

Tips Jimat Minyak

Tips Jimat Minyak

Setiap akhir bulan pastinya rakyat Malaysia tidak keruan. Sebab apa sebab hujung bulan pada setiap bulan akan diumumkan harga minyak baru bagi petrol dan diesel di negara kita. Jadi setiap hujung bulan pasti perkara ini akan menghantui seluruh rakyat Malaysia. Maka bersepah-sepah lah dinding-dinding FB dengan pertanyaan berapakah harga baru bagi minyak. Esok 1 Mei 2015 mungkin akan ada harga baru bagi petrol dan diesel. Cuma yang hendak dipastikan adalah sama ada harga tersebut naik atau pun turun. Tetapi anda semua jangan la bimbang kerana PANEH akan kongsikan Tips Jimat Minyak  paling hebat abad ini.

Sudah pastinya rakyat Malaysia inginkan pengumuman yang positif. Apa lagi lah kan selain daripada harga minyak turun. Tetapi sudah mula kedengaran bahawa harga minyak akan naik sebanyak RM0.20 sen bagi petrol ron 95. Kita tunggu sahaja pengumuman rasmi dari kerajaan. Jangan bimbang anda ikuti sahaj Tips Jimat Minyak pasti anda tidak akan runsing lagi.

Tips yang dipetik dari blog phat.my, PANEH kongsikan kepada anda tips tersebut. Anda jangan lupa kongsikan tips ini ya. Tips paling legend bak hang. Mana kita nak hadap GST lagi, kadar tambang pengangkutan awam, harga barang semakin mencanak-canak naik tetapi itulah hakikat yang kita rakyat Malaysia kena tempuh.

Jadi anda cubalah sendiri Tips Jimat Minyak ini ya. Selamat mencuba.

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

 

Amacam rare tak tips jimat minyak ni. Jangan marah. Paneh pun terkena juga. Google Tips Jimat Minyak jumpa entry yang ni. Hehe 😉

Check Also

Kebaikan Jogging Untuk Tubuh Badan Manusia

Kebaikan Jogging Untuk Tubuh Badan Manusia

Kebaikan Jogging Untuk Tubuh Badan Manusia yang perlu kita semua ketahui. Melalui pembacaan admin di …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *