Home » HIBURAN » Tonton Konsert Gegar Vaganza 2

Tonton Konsert Gegar Vaganza 2

Kepada semua peminat Konsert Gegar Vaganza 2 ataupun Konsert Gegar Vaganza Musim Ke 2 yang tidak dapat menyaksikan penyanyi kesayangan beraksi si kaca televisyen anda tidak perlu risau lagi. Ini kerana ada saluran yang akan admin kongsikan untuk anda semua Tonton Konsert Gegar Vaganza 2 melalui tontonan dalam talian internet. Tetapi jika terdapat sebarang masalah teknikal itu semua diluar bidang kuasa kami.

Sebelum itu kita baca serba sedikit tentang rancangan Gegar Vaganza 2 ini. Gegar Vaganza 2 (musim kedua) (GV 2) bakal menyaksikan pertembungan penyanyi rock lelaki dan pop wanita merebut gelaran juara dan hadiah wang tunai berjumlah RM100,000.Peserta lelaki yang bakal mewarnai pentas Gegar Vaganza musim ini ialah Zul Handy Black, Acong Sweetchild, Nizam Laksamana, Amir U’kays, Ezad Lazim dan Nassier Wahab.

Tonton Konsert Gegar Vaganza 2
Tonton Konsert Gegar Vaganza 2

Sementara enam lagi peserta wanita yang bakal memberikan saingan sengit ialah Ezlynn, Faradhiya, Siti Nordiana, Haiza, Sheeda dan Azian Mazwan Safwan.GV2 turut mengekalkan pengacaranya dari musim pertama iaitu Nabil Ahmad dan Jihan Muse selain memberi kepercayaan sekali lagi kepada Datuk Ramli MS dan Datuk Khatijah Ibrahim untuk kekal di kerusi panas juri profesional.

Selain itu persembahan selingan (interlude) juga akan tetap dikekalkan pada musim ini.Gegar Vaganza merupakan sebuah program realiti nyanyian yang menampilkan 12 penyanyi malarsegar atau ‘one hit wonder’ bersaing setiap minggu untuk bergelar juara.

Jadi untuk menonton anda hanya layari pautan di bawah ini :

Tonton Konsert Gegar Vaganza 2

Tonton Konsert Gegar Vaganza 2 

Check Also

Benarkah Ada Video Lucah Syafiq Kyle

Benarkah Ada Video Lucah Syafiq Kyle

Benarkah Ada Video Lucah Syafiq Kyle? Inilah yang tular di media sosial sejak semalam terutama …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *