Home » Uncategorized » Video Pelajar Buli Pelajar Viral Di Media Sosial

Video Pelajar Buli Pelajar Viral Di Media Sosial

Video Pelajar Buli Pelajar Viral Di Media Sosial

Beberapa hari ini kita di Malaysia telah dikejutkan dengan satu Video Pelajar Buli Pelajar Viral Di Media Sosial. Dengan aksi lagak samseng pelajar tersebut telah dipukul oleh beberapa orang pelajar sekaligus. Kejadian ini telah pun diketahui umum kerana berita ini telah viral bukan sahaja di media sosial malahan media arus perdana juga telah mengeluarkan berita ini.

Seperti yang dilaporkan media pihak sekolah yang dikatakan berlaku kejadian tersebut telah menafikan yang sekolah mereka terlibat dengan kejadian itu. Dan ada juga laporan lain telah mengenalpasti sekolah yang sebenarnya terlibat dengan kejadian buli tersebut yang menyebabkan Video Pelajar Buli Pelajar Viral Di Media Sosial.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Tidak cukup dengan video tersebut pagi tadi terdapat lagi satu video pelajar buli pelajar lain. Kes buli atau “ragging” ini biasanya berlaku di sekolah berasrama. Bukan kata sekolah zaman U pun masih ada gejala ini.

Tetapi harus diingat bukan semua “buli” itu adalah pukul. Sebab zaman admin study dulu memang ada berlaku “ragging” ini tetapi bukanlah sampai memukul seperti samseng tetapi cara senior dan junior berkenal-kenalan sahaja. Nak terangkan pun admin tidak berapa nak tahu tetapi sesiapa yang belajar di asrama zaman 90 an tahu lah.

Cuma bezanya dulu tiada telefon kamera dan FB yang boleh kita gunakan untuk update setiap masa apa yang berlaku.

Check Also

Cara Semak Tunggakan PTPTN Secara Online

Cara Semak Tunggakan PTPTN Secara Online

Berita baik untuk semua peminjam PTPTN atau nama penuh Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional. Anda …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *