Home » BERITA » Zara Dedah Nombor Telefon Lelaki Gatal

Zara Dedah Nombor Telefon Lelaki Gatal

Zara Zara Zara lelaki gatal pasti kenal dengan nama Zara ni. Begitu bersahaja memperdagangkan tubuh di facebook dan memancing lelaki-lelaki gatal dengan gambar separuh bogelnya. Jika nak gambar atau video bogel anda perlu membayar sebagai ahli group. Kadar bayaran admin tidak tahu la pulak berapa ;-). Baru-baru ini Zara yang boleh dikatakan sebagai Pelacur Melayu ini telah membuat pendedahan. Pendedahan ekslusif pelanggan yang berpangkat dato’ dan seorang ustaz. Tetapi hari ini PANEH nak bercerita tentang Zara Dedah Nombor Telefon Lelaki Gatal yang menelefon dia.

Zara lebih senang berniaga menggunakan whatapps tetapi ramai lelaki yang ingin call Zara menyebabkan Zara tidak teragak-agak untuk membuat pendedahan ini. Beratus-ratus panggilan Zara terima dan melalui FB Zara telah memuat naik gambar-gambar nombor telefon tersebut. Dengan caption yang bertulis Zara dh pesan. “Jangan call guna whatsapp.. apa2 hal WHATSAPP SAHAJA.. bukannya call..Nak cer check ada tak adik2 korang, abang2, jiran sebelah rumah, atas rumah, bawah rumah, depan rumah.. sesaper je la yg korang kenal..” Bahaya betul kan. Tuan punya nombor telefon yang ada pasti tak senang duduk sebab Zara Dedah Nombor Telefon Lelaki Gatal ini.

Zara dedah nombor telefon pelanggan

Kepada pelanggan Zara yang buat taik anda tunggu sahaja pendedahan dari Zara. Nampak nya Zara tidak teragak-agak untuk membuat pendedahan. Selamba sahaja Zara letakan dalam FB Zara tu. Jangan sampai anda salah seorang dari Zara Dedah Nombor Telefon Lelaki Gatal tersebut.

Admin tak tahu nak cakap apa lagi selain dari harap Zara terbuka hati untuk berubah. Kepada kawan-kawan lelaki yang terlibat dan nombor anda tertera di Fb Zara sila nego dengan Zara kang jadi lain plak. Kalau boleh setel setel lah hahaha…

Zara Pelacur Melayu 

 

Check Also

Tun M Umum Bonus Aidilfitri RM400 Penjawat Awam

Tun M Umum Bonus Aidilfitri RM400 Penjawat Awam

Tun M Umum Bonus Aidilfitri RM400 Penjawat Awam. Tun Dr Mahathir Mohamed YAb Perdana Menteri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *