Home » BERITA » 30 Barang MH370 Dijumpai Di Pulau Reunion

30 Barang MH370 Dijumpai Di Pulau Reunion

 

30 Barang MH370 Dijumpai Di Pulau Reunion
30 Barang MH370 Dijumpai Di Pulau Reunion

Seperti yang diketahui umum beberapa hari lepas YAB Perdana Menteri telah pun membuat satu sidang media rasmi bahawa setelah dilaporkan hilang 515 hari serpihan pesawat yang djumpai di Pulau Reunion sah adalah milik pesawat malang MH370. JAdi selepas dari pengumuman tersebut pasukan penyiasat telah pun ke Pulau Reunion untuk melakukan siasatan bagi mengesan objek lain yang mungkin berkaitan dengan pesawat MH370.Semalam seorang penyiasat iaitu Philippe Creissen telah memuatnaik 30 Barang MH370 Dijumpai Di Pulau Reunion di dalam FB beliau.

Antara barangan yang dijumpai adalah bungkusan plastik makanan ringan dari negara kita, botol air mineral dari negara kita dan China dan banyak lagi barang yang dikatakan berkait rapat dengan pesawat MH370. Sedikit sebanyak barang-barang ini mungkin akan menjadi petunjuk bagi merungkai apa yang telah terjadi kepada pesawat MH370.Jom kita lihat 30 Barang MH370 Dijumpai Di Pulau Reunion dan admin berkongsi beberapa keping sahaja.

Untuk melihat keseluruhan 30 Barang MH370 Dijumpai Di Pulau Reunion ini anda hanya perlu pergi ke laman FB tuan punya gambar asal iaitu Philippe Creissen Avocat  www.creissen.fr.

Mari kita doakan semoga segala misteri boleh terungkai supaya seluruh ahli keluarga mangsa dan dan seluruh rakyat Malaysia mengetahui apa sebenarnya yang terjadi.

Check Also

Live Streaming Sidang Media Khas YAB PM 10 Oktober 2021

Live Streaming Sidang Media Khas YAB PM 10 Oktober 2021

Sidang Media Live Streaming Sidang Media Khas YAB PM 10 Oktober 2021. Kepada semua rakyat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.