Home » Uncategorized » Adi Putra tidak kenal wanita yang dikatakan skandalnya

Adi Putra tidak kenal wanita yang dikatakan skandalnya

Kamu semua mesti kenal watak Papa Ehsan, watak Jai dalam Kl Gangster.Tak lain tak bukan Adi Putra. Tetapi baru-baru ini dia dikatakan mempunyai skandal dengan isteri orang. Tadi ada terbaca di satu blog yang Adi Putra dah pun keluarkan kenyataan. Jom kita baca sama-sama.

Aktor kacak, Adi Putra yang didakwa mempunyai skandal dengan isteri orang menegaskan dia tidak mengenali wanita yang dikaitkan dengan dirinya dan memberi sebab mengapa dia mendiamkan diri. “Saya hanya ucap Alhamdulillah saja. 

 

nuffnang_bid = “916a2e237c14137532c88b76c8203b65”;

Saya tidak cakap saya sakit hati pun. Saya hanya kosongkan diri dengan menganggap ianya adalah ujian dari Allah.Saya tidak ada rasa nak marah, jauh sekali nak gelak. Saya ada terima komen mengatakan pada saya bahawa ujian besar ini tanda Allah sayang pada kita. “Saya tidak boleh kata ia sebagai fitnah. Saya bukannya Tuhan untuk meletakkan sesuatu hukum. 

Hanya Allah saja yang boleh menghukum,” kata Adi ketika sidang media pengumuman dia sebagai duta syarikat Ferrina Beauty diadakan di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), petang tadi.Mengulas dengan lebih tenang, Adi mengatakan dia tidak mengenali wanita yang didakwa mempunyai skandal dengannya itu. “Saya tidak kenal wanita itu. Saya diam diri sebelum ini bukan bermakna saya mahu melarikan diri,” ujarnya.

SUMBER

Check Also

Perutusan Khas Perdana Menteri PKPP 28 Ogos 2020

Live Streaming Perutusan Khas Perdana Menteri PKPP 28 Ogos 2020

Live Streaming Perutusan Khas Perdana Menteri PKPP 28 Ogos 2020. Segala kemungkinan sama ada Perintah …

One comment

  1. huhu tapi cantik juga perempuan yang dikatakan skandal adi putra tu..bergetah.. :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.