Home » INFORMASI » Amaran Cuaca Buruk 3 Januari 2018

Amaran Cuaca Buruk 3 Januari 2018

Amaran Cuaca Buruk 3 Januari 2018. Amaran cuaca buruk kepada semua yang berada di kawasan yang berkenaan. Sila rujuk laman web Jabatan Meteorologi Malaysia untuk sebarang informasi terkini. Diberitakan hujan masih turun dengan lebat di sekitar negeri Pahang terutama di Kuantan. Ada kawasan rendah yang sudah dinaiki air. Jadi kepada mereka yang terlibat mohon supaya sentiasa bersedia dengan sebarang kemungkinan.

Amaran Cuaca Buruk 3 Januari 2018
Amaran Cuaca Buruk 3 Januari 2018

Dikeluarkan pada : 08:30am pada 03 Januari 2018

SEKSYEN A: AMARAN CUACA (BURUK)

Hujan lebat berserta angin kencang dijangka berterusan di negeri Terengganu (Daerah Kemaman) dan Pahang (Daerah Kuantan, Pekan, Rompin, Maran dan Bera) sehingga Khamis, 4 Januari 2018.

SEKSYEN B: AMARAN CUACA (WASPADA)

Hujan lebat berserta angin kencang dijangka berlaku di negeri Terengganu (Daerah Dungun), Pahang (Daerah Jerantut, Temerloh dan Bentong), Johor (Daerah Segamat dan Mersing) dan Negeri Sembilan (Jelebu, Jempol dan Tampin) sehingga Khamis, 4 Januari 2018.

SEKSYEN C: PENAMATAN

AMARAN CUACA (WASPADA) untuk negeri Sabah: Bahagian Kudat, Sandakan (Daerah Beluran) dan Pantai Barat (Daerah Penampang, Kota Kinabalu, Tuaran, Kota Belud dan Ranau) yang dikeluarkan pada 02:30pm pada 31 Disember 2017 ditamatkan.

Amaran Cuaca Buruk 3 Januari 2018
Amaran Cuaca Buruk 3 Januari 2018

 

Check Also

myPortfolio PANDUAN KERJA SEKTOR AWAM

myPortfolio: PANDUAN KERJA SEKTOR AWAM

myPortfolio: PANDUAN KERJA SEKTOR AWAM PENGENALAN Tujuan Pekeliling ini bertujuan untuk menerangkan kepada agensi Kerajaan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.