Home » INFORMASI » Aplikasi EPF i-Akaun Untuk Android dan iOS

Aplikasi EPF i-Akaun Untuk Android dan iOS

Aplikasi EPF i-Akaun Untuk Android dan iOS Diperkenal kepada semua pencarum Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) untuk kemudahan dihujung jari. Dengan teknologi smartphone yang semakin hari semakin canggih KWSP mengambil peluang dan inisiatif memperkenalkan aplikasi EPF i-Akuan untuk semua pelanggan mereka. Langkah yang sangat baik dari KWSP untuk kemudahan pelanggan mereka.

Aplikasi EPF i-Akaun Untuk Android dan iOS
Aplikasi EPF i-Akaun Untuk Android dan iOS

Aplikasi ini ditawarkan secara percuma untuk semua pencarum KWSP, dan untuk menggunakannya, anda perlu mendaftar dan mengaktifkan akaun anda melalui kiosk di cawangan KWSP. Menggunakan aplikasi EPF i-Akaun ini, anda boleh menyemak baki akaun anda – termasuk Akaun 1 dan Akaun 2, melihat jumlah caruman, melihat informasi seperti caruman yang boleh dikeluarkan dan sebagainya.

Bagi anda yang merupakan seorang pencarum KWSP, mungkin boleh memuat-turun dan menggunakan aplikasi EPF i-Akaun ini hari ini. Anda boleh memuatturun aplikasi ini hanya dengan klik sahaja pada pautan yang dikongsikan di bawah ini. Selamat menggunakan EPF i-Akaun untuk semua pemegang KWSP.

Download Aplikasi EPF i-Akaun – Android

Download Aplikasi EPF i-Akaun – iOS

Aplikasi EPF i-Akaun Untuk Android dan iOSAplikasi EPF i-Akaun Untuk Android dan iOS
Aplikasi EPF i-Akaun Untuk Android dan iOS

 

 

 

Check Also

myPortfolio PANDUAN KERJA SEKTOR AWAM

myPortfolio: PANDUAN KERJA SEKTOR AWAM

myPortfolio: PANDUAN KERJA SEKTOR AWAM PENGENALAN Tujuan Pekeliling ini bertujuan untuk menerangkan kepada agensi Kerajaan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.