Home » BERITA » Cerita Sebenar Kes Pukul Wanita Di Kelantan

Cerita Sebenar Kes Pukul Wanita Di Kelantan

Cerita Sebenar Kes Pukul Wanita Di Kelantan
Cerita Sebenar Kes Pukul Wanita Di Kelantan

Memang hangat dua tiga hari ini dengan video-video part 1 part 2 part 3 berkenaan 2 orang wanita membelasah seorang wanita lain sambil aksi dirakam oleh 2 ke 3 rakan mereka. Kejadian tersebut telah pun mendapat perhatian PDRM dan mereka yang terlibat telah pun ditahan. Tetapi tahukah anda Cerita Sebenar Kes Pukul Wanita Di Kelantan tersebut?

Ini dia Cerita Sebenar Kes Pukul Wanita Di Kelantan tersebut. Ini diceritakan sendiri oleh mangsa kepada media.

“Saya tak salah dalam hal itu, sebaliknya menjadi mangsa keadaan. Namun mereka menyerang saya seperti samseng.“Disebabkan kejadian itu saya takut untuk keluar rumah dan trauma hingga kini,”“Kes dalam perhatian pihak berkuasa dan saya tidak mahu mengulas lanjut. Saya menyerahkan sepenuhnya kepada polis untuk menyiasat dan bersyukur mereka ditahan.

“Saya berharap mendapat pembelaan sewajarnya kerana yakin tidak bersalah dalam hal ini. Semua yang terjadi akibat rasa tidak puas hati dan salah faham,” “Kerana masih tidak puas hati, dia mencari saya lagi ketika saya ke Wakaf Mek Zainab untuk ke rumah rakan. Ketika itu saya menunggu di dalam kereta dan secara tiba-tiba diheret keluar.

“Mereka pukul saya dengan teruk dan merakam kejadian yang berlaku jam 7 pagi. Saya tak tahu apa yang dia dendam sangat kerana tidak mempunyai hubungan dengan teman lelakinya seperti didakwa.“Saya juga tidak tahu-menahu mengenai barang kemas yang didakwanya dalam milikan saya. Dia sebenarnya mencari seorang rakan saya di Kuala Terengganu kerana masalah antara mereka,”

Itulah Cerita Sebenar Kes Pukul Wanita Di Kelantan tersebut. Tamat

 

Check Also

KKM Cadang Rentas Negeri Untuk Aidilfitri Ditangguh

KKM Cadang Rentas Negeri Untuk Aidilfitri Ditangguh

KKM Cadang Rentas Negeri Untuk Aidilfitri Ditangguh. Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) hari ini mencadangkan rentas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.