Home » BERITA » Cerita Sebenar Rogol Di Kajang

Cerita Sebenar Rogol Di Kajang

Beberapa hari ini kecoh dan viral berita tentang 3 lelaki india yang kantoi kerana cubaan merogol seorang gadis melayu. Tahukah anda bahawa cerita tersebut agak tidak tepat. Tetapi jangan risau admin ingin kongsikan kepada anda semua apa Cerita Sebenar Rogol Di Kajang tersebut. Memang benar 3 lelaki india terlibat tetapi mangsa wanita itu bukan orang melayu. Jadi untuk laporan penuh admin kongsikan kepada anda laporan dari Harian Metro Online.

Cerita Sebenar Rogol Di Kajang
Cerita Sebenar Rogol Di Kajang

Kuala Lumpur: Alasan mahu menggunakan tandas restoran membolehkan seorang remaja perempuan berusia 18 tahun meminta bantuan pelanggan restoran itu untuk melepaskan diri daripada tiga lelaki yang menculik dan merogol serta menyamunnya, Sabtu lalu.Dalam kejadian berhampiran sebuah restoran di Balakong, Kajang, itu pelanggan restoran itu kemudian berjaya menahan tiga penjenayah terbabit.

Timbalan Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur Asisten Komisioner Rotzarn Rashid berkata, mangsa yang berasal dari Thailand, baru keluar dari rumahnya di Taman Bukit Cheras pada jam 8.50 pagi, untuk ke tempat kerjanya di sebuah salon rambut.Menurutnya, seorang lelaki bersenjatakan kapak datang dan secara mengejut memegang tangan, memaut leher serta mengugut mangsa supaya mendiamkan diri.

Katanya, suspek mengarahkan mangsa masuk ke dalam sebuah kereta dan membawanya mengelilingi kawasan perumahan sekitar Cheras serta Balakong.”Ketika dalam kereta, mangsa dirogol suspek,” katanya.

Beliau berkata, kereta penjenayah itu kemudiannya kehabisan minyak dan selepas seorang daripada mereka ke stesen minyak untuk membeli petrol, mangsa memberi alasan mahu menggunakan tandas restoran berhampiran.“Ketika dalam restoran, mangsa meminta bantuan pemilik serta pelanggan yang kemudian berjaya menahan semua suspek berusia antara 20 hingga 24 tahun dan menyerahkannya kepada polis,” katanya.

Rotzarn berkata, kes disiasat mengikut Seksyen 376 dan 395 Kanun Keseksaan kerana merogol dan samun.Sementara itu, gambar mangsa dan video rakaman suspek ditahan, tersebar di laman sosial Facebook sejak Isnin lalu.

 

Check Also

Caprice Mohon Maaf Pada Ustaz Ebit Lew

Caprice Mohon Maaf Pada Ustaz Ebit Lew

Caprice Mohon Maaf Pada Ustaz Ebit Lew. Ibarat kata pepatah buang yang keruh ambil yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.