Home » BERITA » Cikgu Wanita Tanggal Baju

Cikgu Wanita Tanggal Baju

Bukan cerita rekaan semata-mata tetapi ianya benar-benar terjadi di mana seorang cikgu wanita tanggal baju dalam kelas semasa mengajar anak-anak murid beliau. Tetapi jangan fikir bukan-bukan cikgu wanita tanggal baju tersebut bukan berbogel tetapi mengenakan pakaian ketat yang menunjukkan organ dalam badan manusia dan juga tulang yang terdapat dalam badan manusia.

Cikgu wanita tanggal baju tersebut adalah guru biologi di Belanda dan mengenakan pakaian bercorak anatomi dan baju ketat jenis spandeks. Pelajar Kesembilan gred di sekolah Groene Hart Rijnwoude terkejut apabila mereka melihat guru mereka, Debby Heerkens, tiba-tiba mula menanggalkan baju semasa kelas, lapor CNN.

Spandeks yang dipakai Heerkens sebenarnya mempunyai lebih daripada satu lapisan. Di bawah saman itu menampilkan otot, terdapat satu yang dipamerkan organ-organ dalaman dan kemudian yang lain yang menunjukkan struktur tulang rangka.Cikgu Wanita Tanggal Baju

Menurut metro.co.uk, Heerkens telah mendapat ilham cara pembelajaran tersebut selepas dia melihat seorang perempuan berjalan di jalan memakai pembalut kaki yang sama. Beliau kemudian meminta kebenaran daripada pengarah sekolah sebelum mengambil idea kepada kelas.Mempunyai pengalaman mengajar selama tujuh tahun, Heerkens berkata dia berasa keperluan untuk melakukan sesuatu yang lebih kreatif untuk menjaga pelajarnya terlibat.

Bagi admin idea kreatif cikgu tersebut perlu dicontohi oleh semua guru lain. Tetapi perlu lah menjaga adab tatasusila terutama bagi kita di Malaysia ini. Murid-murid pasti tertarik dengan kaedah pembelajaran yang lain dari biasa. Tetapi jangan pula ada cikgu wanita tanggal pakaian dalam kelas di Malaysia. Tak jadi sekolah budak-budak jap lagi.

Cikgu tanggal baju ketika mengajar 1 Cikgu tanggal baju ketika mengajar

 

Check Also

Live Streaming Sidang Media Khas YAB PM 10 Oktober 2021

Live Streaming Sidang Media Khas YAB PM 10 Oktober 2021

Sidang Media Live Streaming Sidang Media Khas YAB PM 10 Oktober 2021. Kepada semua rakyat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.