Home » INFORMASI » Cuti Am Pahang 2016

Cuti Am Pahang 2016

Berikut admin paneh kongsikan kepada semua terutama bagi mereka yang bekerja di negeri Pahang tidak kira sektor awam serta sektor swasta. Jadi anda boleh lah merancang cuti-cuti Malaysia anda dengan merujuk kepada senarai Cuti Am Pahang 2016 ini. Daftar hari-hari kelepasan am negeri Pahang 2016 dikeluarkan oleh pihak SUK Negeri Pahang. Sebarang pindaan tertakluk kepada perubahan.

Untuk peringatan, Apabila hari kelepasan itu jatuh pada hari kelepasan mingguan (Ahad) atau hari kelepasan yang lain, maka hari tersebut digantikan dengan hari esoknya. Jika yang kemudiannya itu pula sedia menjadi hari kelepasan maka hari berikutnya dijadikan hari kelepasan.

Hari Sabtu adalah hari rehat mingguan bagi kakitangan perkhidmatan awam. Jika hari kelepasan am itu jatuh pada hari Sabtu, maka hari Sabtu itu jugalah merupakan hari kelepasan am dan tidak diganti pada hari-hari yang lain.

Untuk maklumat lanjut berkaitan daftar Cuti Kelepasan Am Pahang 2016 anda semua boleh berhubung terus dengan SUK Pahang di :

Bahagian Khidmat Pengurusan
Pejabat Setiausaha Kerajaan Pahang
Wisma Sri Pahang, Kuantan

Tel : 09-5126653

Untuk melihat keseluruhan Kalendar 2016 dan keseluruhan Cuti Am Malaysia 2016 anda boleh rujuk perkongsian admin sebelum ini. Rujukan lengkap dengan gambar kalendar setiap bulan. Anda boleh rujuk artikel tersebut di sini : Kalendar 2016 dan Cuti Am 2016 

Hari Cuti Am Pahang 2016
Hari Cuti Am Pahang 2016

 

 

 

Check Also

Cara Semak Permohonan i Citra KWSP

Cara Semak Permohonan i Citra KWSP

Cara Semak Permohonan i Citra KWSP. Tahukah anda bermula 16 Julai 2020 semua permohonan pengeluaran …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.