Home » HIBURAN » Download Rock Bro Full Movie 2016

Download Rock Bro Full Movie 2016

Download Rock Bro Full Movie 2016
Download Rock Bro Full Movie 2016

Tahukah anda bahawa sudah ada link untuk Download Rock Bro Full Movie 2016 viral di media-media sosial. Admin memetik laporan berita yang dilaporkan oleh sebuah stesen radio pagi tadi. Dalam laporan itu menyebut bahawa Encik Mamat Khalid boss kepada filem Rock Bro telah membuat laporan berkaitan perkara ini.

Seperti mana yang sedia maklum bahawa Rock Bro baru hanya seminggu ditayangkan di pagawam-pawagam seluruh tanah air dan telah pun mendapat kutipan box office selama dua hari tayangan. Jadi sudah pasti ramai yang mengambil peluang untuk menunggu Download Rock Bro Full Movie 2016 jika ada.

Dari sumber berita dan siasatan admin terdapat satu FB Pages yang “upload” full movie tersebut. Tetapi admin tidak dapat atau jumpa pages tersebut. Kepada pemilik pages tersebut ketahuilah yang Mamat Khalid sedang mencari anda.

Jadi kepada semua yang mengharapkan link Download Rock Bro Full Movie 2016 memang admin tiada link nya. Anda boleh menonton di pawagam-pawagam yang berhampiran. Jangan hancurkan industri filem tempatan. Semua orang pun cari makan.

Tonton Online : SINI

Check Also

Live Streaming Separuh Akhir Muzik-Muzik 35

Live Streaming Separuh Akhir Muzik-Muzik 35

Live Streaming Separuh Akhir Muzik-Muzik 35. Bagi peminat-peminat Muzik-Muzik 35 yang tidak dapat menyaksikan persembahan …

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.