Home » HIBURAN » Gambar Bayi Lelaki Datuk Seri Siti Nurhaliza

Gambar Bayi Lelaki Datuk Seri Siti Nurhaliza

Gambar Bayi Lelaki Datuk Seri Siti Nurhaliza. Tahniah diucapkan kepada Penyanyi kesayangan ramai, Datuk Seri Siti Nurhaliza kerana telah selamat melahirkan bayi lelaki di sebuah pusat perubatan di Selangor, pada jam 6.21 pagi tadi.

Bayi seberat 3.84 kilogram (kg) itu dilahirkan menerusi kaedah pembedahan.

Gambar Bayi Lelaki Datuk Seri Siti Nurhaliza
Gambar Bayi Lelaki Datuk Seri Siti Nurhaliza

Siti dan bayi masing-masing dilaporkan berada dalam keadaan baik dan sihat.

Dalam kenyataan media, suami Siti, Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa melahirkan rasa syukur kerana isteri tercinta selamat melahirkan bayi kedua mereka.

Khalid dan Siti juga menzahirkan rasa syukur dan terima kasih atas doa keluarga, saudara-mara, sahabat-handai, peminat, media dan orang ramai.

Selain itu, mereka mengucapkan terima kasih kepada doktor dan jururawat diketuai Dr Leong Wai Yew dari Alpha IVF & Women’s Specialist yang menjalankan tanggungjawab dan khidmat terbaik sepanjang proses Siti melahirkan anak.

Mereka juga berterima kasih kepada Pengasas dan Pengarah Alpha IVF & Women’s Specialists, Datuk Dr. Colin Lee Soon Soo, yang menjayakan program In Vitro Fertilization (IVF) bagi kandungan Siti yang pertama iaitu Siti Aafiyah dan anak yang kedua ini.

Kenyataan media itu menambah, kelahiran anak kedua pada bulan Ramadan penuh keberkatan ini diharap mengurniakan limpahan rezeki dan rahmat Allah SWT. -BH Online-

Check Also

Lawatan Ke Langkawi Bukan Honeymoon - Neelofa

Lawatan Ke Langkawi Bukan Honeymoon – Neelofa

Lawatan Ke Langkawi Bukan Honeymoon – Neelofa. Pengacara dan pelakon popular, Neelofa menegaskan lawatannya ke …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.