Home » BERITA » Gambar Pengantin Baby Face Viral

Gambar Pengantin Baby Face Viral

Ini kisah Gambar Pengantin Bay Face Viral. Memang baby face sungguh pasangan pengantin di Kedah ini. Jika kita lihat gambar sahaja tanpa mengetahui usia sebenar pasangan ini sudah pasti kita mengatakan mereka baru berusia belasan tahun. Itulah hakikatnya yang terjadi kepada Gambar Pengantin Baby Face Viral di media-media sosial ini. Ini telah mendapat perhatian dari seluruh netizen. Jom kita ikuti sedikit kisah tentang pasangan ini dan Gambar Pengantin Baby Face Viral ini.

Kerana wajah ‘baby face’nya, perkahwinan seorang lelaki, Mahamad Fitra Mahamad Tahid, 20, dan pasangan Nurul Syazwani Mustafa, 19, menjadi viral di media sosial sehingga ada yang menganggap Fitra berkahwin pada usia muda.Bagaimanapun, masyarakat tidak menyedari perkara itu disebabkan Fitra menghidap penyakit Talasemia Major sejak berusia 10 bulan.Fitra berkata dia tidak menyangka gambar perkahwinannya menjadi perhatian di media sosial apabila kakak sulungnya, Atikah Farisyaa, 24, memuat naik gambar itu.

Gambar Pengantin Bay Face Viral
Gambar Pengantin Bay Face Viral

Fitra juga berkata, akibat penyakit itu, doktor memaklumkan dirinya akan mengalami pertumbuhan dari segi fizikal.”Saya percaya wajah seperti kanak-kanak ini adalah salah satu faktor daripada penyakit yang dihidapi, malah kakak sulung (Atikah Farisyaa) turut mempunyai masalah kesihatan sama, tetapi dia kelihatan normal seperti orang dewasa lain.”Apa pun saya bersyukur dan menganggap ianya sebagai anugerah istimewa daripada Yang Maha Esa,” kata Fitra sebagaimana lapor Harian Metro. Gambar Pengantin Bay Face Viral.

Menceritakan majlis perkahwinannya yang berlangsung pada Ahad lalu, Fitra berkata ramai tetamu yang bertanya usianya yang sebenar. “Ramai yang bertanya usia saya. Sampaikan sewaktu menjamu selera ramai yang memerhatikan kami sahaja,” katanya. Begitulah kisah sebenar tentang wajah baby face pasangan pengantin yang viral ini. Gambar Pengantin Bay Face Viral.

Check Also

Caprice Mohon Maaf Pada Ustaz Ebit Lew

Caprice Mohon Maaf Pada Ustaz Ebit Lew

Caprice Mohon Maaf Pada Ustaz Ebit Lew. Ibarat kata pepatah buang yang keruh ambil yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.