Home » INFORMASI » Gambar Perodua Bezza Dan Spesifikasi

Gambar Perodua Bezza Dan Spesifikasi

Gambar Perodua Bezza Dan Spesifikasi
Gambar Perodua Bezza Dan Spesifikasi

Perodua telah melancarkan model kereta sedan pertama iaitu Perodua Bezza. Admin kongsikan beberapa Gambar Perodua Bezza Dan Spesifikasi tersebut untuk rujukan semua. Pastinya anda semua teruja dengan kemunculan Perodua Bezza ini bukan. Seperti yang semua sedia maklum bahawa Perodua memang hanya mengeluarkan kereta jenis compact dan bukannya sedan.

Sudah pasti kemunculan Perodua Bezza sangat dinanti-nantikan oleh seluruh rakyat Malaysia. Pengeluaran Perodua Bezza meliputi dua jenis enjin variant 1.0L dan 1.3L di mana dalam 3 model iaitu standard, premium dan Bezza Advance.

Jom kita lihat sendiri Gambar Perodua Bezza Dan Spesifikasi di bawah ini. Bagaimana pendapat anda. Beri pendapat anda diruangan komen berkaitan perkongsian Gambar Perodua Bezza Dan Spesifikasi ini. Jangan lupa untuk kongsikan post ini. Untuk lebih gambar dan info sila ke Paultan.

Gambar Perodua Bezza Dan Spesifikasi

 

 

 

Check Also

myPortfolio PANDUAN KERJA SEKTOR AWAM

myPortfolio: PANDUAN KERJA SEKTOR AWAM

myPortfolio: PANDUAN KERJA SEKTOR AWAM PENGENALAN Tujuan Pekeliling ini bertujuan untuk menerangkan kepada agensi Kerajaan …

One comment

  1. Wah ini balik kampung dengan kereta baru pun juga ni . Ada member seorang jurutera produa benda yang proton tak boleh lawan dengan produa adalah dari segi penjimatan minyak. Salah atau betul saya pun tak tahu. Tetapi disebabkan saya dah pakai kedua2 jenis kereta ini memang produa lebih menjimakan minyak berbanding proton.

    Di samping sebagai traveler saya perlukan juga adapter pelbagai guna dan tidak membebankan supaya memudahkan kita untuk charge semula gadget kita. Sekarang ini saya gunakan produk INNERGIE Life Hub Plus. Dengan produk ini saya tidak perlua membawa adapter lagi sebalik INNERGIE sudah cukup untuk saya charge 3 device/gadget dalam masa serentak. Kereta baru chager pun baru combination yang best hehehe. Nak tahun lebih lanjut boleh check di sini http://malaysiabackpackers.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.