Home » BERITA » Gambar Wad ICU Hospital Sultanah Aminah JB Terbakar

Gambar Wad ICU Hospital Sultanah Aminah JB Terbakar

Gambar Wad ICU Hospital Sultanah Aminah JB Terbakar
Gambar Wad ICU Hospital Sultanah Aminah JB Terbakar

Ini ada beberapa Gambar Wad ICU Hospital Sultanah Aminah JB Terbakar yang diambil dari beberapa perkongsian di laman sosial facebook. Untuk berita penuh berkaitan kejadian malang ini admin turut berkongsi kepada semua pembaca laporan dari BH Online.

JOHOR BAHRU: Tingkat dua Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Sultanah Aminah (HSA) mengalami kebakaran pagi ini, Lapor Berita Harian. Dalam kejadian yang dipercayai berlaku kira-kira jam 9 pagi itu, wad IUC dua tingkat berkenaan yang terletak di bahagian selatan hospital telah terbakar.

Pesakit turun di bawa turun dan ditempatkan di tempat letak kenderaan (tapak berhimpun untuk kecemasan) di perkarangan HSA. Jurucakap Jabatan Bomba dan Penyelamat Johor, berkata pihaknya masih giat melakukan operasi pemadaman kebakaran selain menyelamat mangsa terperangkap.

Operasi masih diteruskan dan sehingga kini masih belum ada laporan rasmi daripada pihak polis, bomba dan Jabatan Kesihatan negeri berhubung kejadian berkenaan.

Check Also

Netizen Pertahan Tindakan Polis Sebat Remaja

Netizen Pertahan Tindakan Polis Sebat Remaja

Netizen Pertahan Tindakan Polis Sebat Remaja. Rata-rata netizen sepakat mempertahankan tindakan Polis yang menyebat remaja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.