Home » SUKAN » Gambar YB KJ Dalam Spartan Race

Gambar YB KJ Dalam Spartan Race

10 10 2015 adalah Hari Sukan Negara. Di mana hari sukan negara ini bertujuan  menjadikan semua rakyat Malaysia aktif dalam sukan. Hari sukan negara dilancarkan sebagai satu simbolik kepada seluruh rakyat Malaysia supaya bergiat aktif dan mengekalkan cara hidup yang sihat. Menteri yang bertanggungjawab iaitu YB Khairy Jamaluddin yang memperkenalkan Hari Sukan Negara 2015 ini.Gambar YB KJ Dalam Spartan Race.

Tidak seperti menteri-menteri sebelum ini YB KJ dilihat sentiasa turun padang dengan acara-acara yang dicadangkan beliau.Beliau sendiri turut menjadi peserta kepada acara tersebut. Contoh terbaik adalah Spartan Race baru-baru ini. Beliau menjadi peserta dan menghabiskan race tersebut. Jom kita lihat aksi YB dalam Gambar YB KJ Dalam Spartan Race KL 2015 ini.

Ini menjadikan ramai rakyat Malaysia yang respect dengan YB KJ. Jika dilihat sebelum-sebelum ini Menteri Belia Sukan dah tak berapa belia dah yang dilantik. Apa lagi nak bersukan ;-). Maaf sekadar pendapat dari admin. Jangan ada yang nak sentap ke nak terasa ke. Itu fakta dan bukan auta.Jadi jangan lepaskan peluang melihat aksi Gambar YB KJ Dalam Spartan Race ini.

Gambar YB KJ Dalam Spartan Race

Jadi kepada semua rakyat Malaysia..ayuh kita sahut seruan YB KJ. Amalkan lah gaya hidup sihat. Jangan lupa untuk bersukan. Bukan susah sangat pun. Jika kita berjalan kaki pun kira bersukan apa. Bukan sahaja menyihatkan tetapi juga bersukan dapat membakar lemak-lemak tepu dalam badan. Kita tengok Gambar YB KJ Dalam Spartan Race ini dan jadikan inspirasi kepada anda semua.

Check Also

Live Streaming KL City FC VS Sabah FC

Live Streaming KL City FC VS Sabah FC

Live Streaming KL City FC VS Sabah FC 3 April 2021. Jom sama-sama semua peminat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.