Home » BERITA » Israel Boleh Hancurkan Malaysia 1 Saat Sahaja

Israel Boleh Hancurkan Malaysia 1 Saat Sahaja

Israel Boleh Hancurkan Malaysia 1 Saat Sahaja itulah yang ditulis dalam facebook yahudi laknatullah melalui portal beritanya iaitu jews news. Begitu angkuh dan bongkak sekali yahudi ni. Jika anda pergi ke laman facebook jews news tersebut berita-berita yang terdapat dalam portal mereka semuanya pasal Islam. Semua Islam yang buruk. Memang dasar yahudi.

Israel boleh hancurkan Malaysia Dalam 1 saat
Israel boleh hancurkan Malaysia Dalam 1 saat

Berbalik kepada Israel Boleh Hancurkan Malaysia 1 Saat Sahaja portal tersebut mentertawakan kenyataan yang dibuat oleh Menteri Pertahanan Malaysia tentang kesediaan pihak tentera kita jika diperlukan di Baitulmaqdis. Anda lihat sahaja gambar di atas tersebut betapa bongkak nya pentadbir facebook jews news tersebut.

Ekoran daripada itu, posting tersebut dibanjiri oleh netizen bukan sahaja dari Malaysia tetapi juga dari negara-negara lain terutamanya mereka yang beragama Islam.  “Malaysia tidak keseorangan kerana Pakistan bersama anda, Israel jangan lupa tentang Pakistan, kami boleh hancurkan Israel separuh saat sahaja, datanglah berlawan dengan kami, kami sentiasa bersedia,” katanya yang merujuk tajuk berita berkenaan.

Gara-gara kenyataan itu, seorang penyokong Israel Mazi Samuel O. Ukaegbu meminta Abdul Basit agar diam namun sebaliknya dia ditertawakan oleh netizen lain. Sementara itu, Adilah Ayob Khan pula menzahirkan ucapan terima kasih ke atas Abdul Basit, Terima Kasih dari Malaysia, Israel penakut dan ia tiada apa-apa sebenarnya. Sementara itu menurut seorang penganut Kristian pula iaitu Oldpoint Wapa menyatakan Iran boleh hancurkan Israel dalam masa beberapa jam sahaja.

Israel boleh hancurkan Malaysia Dalam 1 saat
Israel boleh hancurkan Malaysia Dalam 1 saat

Check Also

Semak Online Bantuan Khas Covid 19 (BKC)

Semak Online Bantuan Khas Covid 19 (BKC). Semua rakyat Malaysia yang berkelayakan boleh menyemak sama …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.