Home » HIBURAN » Isu Ali Puteh Balu Abam Dan Aliff Syukri Biarkan Saja

Isu Ali Puteh Balu Abam Dan Aliff Syukri Biarkan Saja

Isu Ali Puteh Balu Abam Dan Aliff Syukri Biarkan Saja mereka selesaikan dengan cara yang betul.Kenapa kita pula beria-ia nak sibuk?

Kita sebagai netizen yang membaca dan menonton sudah pasti ada komen-komen sendiri yang ingin dilontarkan berkaitan dengan isu mereka bertiga ini.

Isu Ali Puteh Balu Abam Dan Aliff Syukri Biarkan Saja
Isu Ali Puteh Balu Abam Dan Aliff Syukri Biarkan Saja

Tapi adakah setiap yang kita baca dan tonton itu betul? ataupun memang tidak betul semuanya hanya mereka yang terlibat sahaja tahu.

Negara kita ada undang-undang. Perkara ini boleh diselesaikan dengan saluran undang-undang yang betul. Begitu juga sebaliknya mereka juga boleh berbincang dengan cara yang baik.

Apabila sesuatu yang terjadi kita kongsikan di media-media sosial sudah pasti akan ada 1001 persepsi daripada netizen. Ada yang netizen yang memberikan komen walaupun dia sebenarnya tidak tahu apa pun.

Jadi kepada semua yang terlibat harap dapat selesaikan isu ini dengan baik. Kepada netizen pula termasuk lah admin yang menulis ini kita fikir dulu apa yang kita nak tulis di ruangan komen tersebut.

Jika boleh tulis lah perkara yang baik-baik sahaja. Jangan mengapi-apikan lagi sesuatu isu dan menambah pelbagai perisa. Sekadar pendapat peribadi penulis.

Kita juga perlu ingat ayat keramat ini ” Kita tutup aib orang, Allah tutup aib kita”

Isu tersebut boleh baca di sini

Check Also

Gambar Bayi Lelaki Datuk Seri Siti Nurhaliza

Gambar Bayi Lelaki Datuk Seri Siti Nurhaliza

Gambar Bayi Lelaki Datuk Seri Siti Nurhaliza. Tahniah diucapkan kepada Penyanyi kesayangan ramai, Datuk Seri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.