Home » JAWATAN KOSONG » Jawatan Kosong PTD SPA

Jawatan Kosong PTD SPA

Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) membuka peluang kerjaya dalam perkhidmatan awam. Jadi admin PANEH kongsikan kepada anda semua Jawatan Kosong PTD SPA untuk tahun 2015. Suruhanjaya Pekhidmatan Awam (SPA) mencari individu yang berkelayakan dan mempunyai ciri-ciri berikut cepat, tepat, intergriti, produktif, kreatif, taat setia kepada organisasi dan bersifat sedia membantu. Untuk mengisi Jawatan Kosong PTD SPA Pegawai Tadbir & Diplomatik M41.

Kepada semua yang berkelayakan Ijazah atau Sarjana untuk mengisi 300 kekosongan dalam Pekhidmatan Awam Malaysia. Pendaftaran permohonan jawatan ini adalah sepanjang masa. Permohonan hanya diterima melalui dalam talian sahaja. Sebarang surat menyurat atau penghantaran resume adalah tidak diperlukan. Tempoh sah laku permohonan adalah setahun dari tarikh permohonan.

Jadi maklumat penuh berkaitan jawatan anda boleh terus ke www.spa.gov.my dan anda semua boleh merujuk kepada gambar di bawah ini. Kepada semua yang memohon jawatan PTD admin ucapkan semoga anda semua berjaya. Dan jangan lupa untuk kongsikan kepada sesiapa sahaja orang berdekatan anda yang sedang mencari pekerjaan.

Jawatan Kosong PTD SPA
Jawatan Kosong PTD SPA

Tarikh tutup permohonan Jawatan Kosong PTD SPA  adalah pada 13 Disember 2015.

 

 

 

Check Also

Iklan Jawatan Kosong Lembaga Koko Malaysia

Iklan Jawatan Kosong Lembaga Koko Malaysia

Iklan Jawatan Kosong Lembaga Koko Malaysia 2019. Permohonan dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.