Home » JAWATAN KOSONG » Jawatan Kosong TNB

Jawatan Kosong TNB

TNB Repair dan Penyelenggaraan Sdn. Bhd. (TNB REMACO) pertama kali ditubuhkan sebagai sebuah anak syarikat Tenaga Nasional Berhad (TNB) pada tahun 1995. Syarikat itu diuruskan secara bebas sebagai sebuah organisasi perniagaan dalam struktur korporat kumpulan TNB besar-besaran, organisasi utiliti kuasa terulung di Malaysia. Walaupun berkongsi dan menyumbang kepada visi kumpulan teras, nilai, budaya dan sumber kewangan yang besar, TNB REMACO tetap kekal teguh dalam merealisasikan takdir korporat sendiri.Di sini admin kongsikan Jawatan Kosong TNB Remaco untuk rujukan anda.

Jawatan Kosong TNB

Sebagai sebuah organisasi pembaikan utiliti tenaga dan penyelenggaraan, TNB REMACO diuruskan kepada sambutan yang berkualiti kepada persekitaran perniagaan sendiri yang terdiri daripada keperluan khusus dalam senarai yang semakin berkembang pelanggan dan pelanggan. Jawatan Kosong TNB Remaco.Ini melibatkan pelaburan strategik dalam teknologi dan pembangunan modal insan, dihidupkan komitmen yang tinggi untuk menyampaikan prestasi kualiti dalam usaha mencapai kecemerlangan.

Visi Kami
Menjadi Pembekal Perkhidmatan Preferred dalam Industri Tenaga Berkaitan.

Misi Kami
Menyampaikan Kualiti dan Perkhidmatan Persaingan melalui Penggunaan Inovatif Teknologi dan Sumber untuk memenuhi Pihak berkepentingan kami.

Nilai Bersama MdI

Berbudaya untuk Kejayaan Sebagai ahli terkemuka Kumpulan Tenaga Nasional Berhad, saham TNB REMACO budaya korporat Kumpulan, sementara melaksanakan satu set yang berbeza Nilai Bitara untuk membentuk dan memastikan tenaga kerja yang mengutamakan kualiti dan kecemerlangan dalam semua aspek perkhidmatan deliverable.Jawatan Kosong TNB

Kerjasama – Bekerja sebagai satu pasukan berdasarkan kepakaran dalam perkongsian, pengetahuan dan pengalaman untuk mewujudkan persekitaran yang kondusif dan harmoni.


Komitmen – Memberi tumpuan kepada segala usaha dan usaha dalam melaksanakan semua tugas dan tanggungjawab untuk kebaikan organisasi.

Profesionalisme – Memartabatkan berkesan, prinsip kerja yang cemerlang dan bertaraf dunia dan amalan utiliti berhemat dengan mempromosikan imej dan norma syarikat.

Integriti – Kejujuran dan keikhlasan dalam menjalankan tugas, mematuhi kepercayaan agama dan etika kerja, selain bertindak balas secara positif kepada permintaan dan tanggungjawab sosial.

Prihatin – Menyedari keperluan orang lain semasa menjalankan tugas bagi menggalakkan hubungan kerja yang mesra dan harmoni dengan pelanggan, rakan sekerja dan keluarga.Jawatan Kosong TNB

Jawatan Kosong TNB Remaco adalah seperti berikut :-

1. Senior Unit Operator (SUO)
2. Unit Operator (UO)
3. Patrolman
4. Shift Charge Engineer

Tarikh Tutup adalah pada 25 Jun 2015

Untuk maklumat lanjut berkaitan jawatan dan cara memohon anda terus sahaja klik pautan ini : Jawatan Kosong TNB

Check Also

Permohonan Jawatan Konstabel Polis Gred YA1

Permohonan Jawatan Konstabel Polis Gred YA1

Permohonan jawatan Konstabel Polis Gred YA1. Permohonan jawatan ini hanya untuk (Lelaki Sahaja) akan dibuka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.