Home » HIBURAN » Kampung People Episod Akhir

Kampung People Episod Akhir

Kampung People Episod Akhir. Salah satu drama yang menjadi tontonan ramai kerana ia telah lari 100% daripada drama-drama yang ditayangkan di negara. Tidak seperti kebiasaan drama melayu yang sarat dengan kisah percintaan sahaja.

Kampung People Episod Akhir

Drama Kampung People tidak mengetengahkan kisah cinta klise tetapi gelagat 4 watak dalam satu keluarga ditambah pula watak-watak orang kampung yang menjadi membuatkan drama ini menjadi antara yang tukar ketika ini.

Razif bekerja dengan Tuan Suhaimi yang menjual barangan yang diseludup secara haram. Ketika Razif sedang sibuk menguruskan jual beli, polis datang menyerbu tempat mereka dan ditangkap. Razif disoal siasat dan diugut dengan penjara selama 15 tahun jika tidak membuka mulut. Razif terpaksa menjadi saksi menentang bekas bossnya, penjenayah Tuan Suhaimi di mahkamah. Razif menerima ugutan dari kumpulan Cengkih Manis dan polis meletakkan Razif dan keluarganya ke dalam Program Perlindungan Saksi agar mereka tidak dibunuh sebelum kes pendakwaan. Keluarga Razif terpaksa menyamar dan menukar identiti mereka menjadi orang kampung. Kejadian melucukan berlaku apabila keluarga Razif cuba menyesuaikan diri dengan keadaaan di kampung.

Dalam episod 12 sebelum ini Razif yang menyamar sebagai Abu hampir dikantoikan oleh Norbit tetapi beliau pandai cover line. Anak si Razif pula telah berjaya dijumpai oleh orang Tuan Suhaimi semasa Laila ke Kuala Lumpur.

Apa agaknya yang terjadi selepas ini? Jika diikutkan kepada teaser sambungan seperti orang Tuan Suhaimi telah berjaya mengesan rumah Razif dengan menggunakan Laila.

Apa kesudahan cerita ini sama-sama kita nantikan Kampung People Episod Akhir.

Tonton Online Episod Akhir Kampung People

Check Also

Rancangan 50 Juri Dihentikan Siaran Kerana Ada Dakwaan Langgar SOP

Rancangan 50 Juri Dihentikan Siaran Kerana Ada Dakwaan Langgar SOP

Rancangan 50 Juri Dihentikan Siaran Kerana Ada Dakwaan Langgar SOP? Pihak penerbitan rancangan ‘All Together …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.