Home » Uncategorized » KL Gangster 2 Full Movie Download Kekal DI Tempat 1 Carta

KL Gangster 2 Full Movie Download Kekal DI Tempat 1 Carta

Selama 2 minggu dan sejak tersebar nya cerita KL Gangster 2 di internet kata kunci carian KL Gangster 2 Full Movie Download kekal menerajui carta dalam blog aku. Memang ‘keywords” ni sapu bersih sejak entry tu di publish.

Ternyata filem Syamsul Yusof ni mempunyai aura yang tersendiri. Aku rasa sebab ramai peminat yang tertunggu-tunggu filem ini selepas habis nya KL Gangster.Lama kot fans semua tunggu kemunculan cerita ni.Tu bila keluar je link download terus jadi virus.

nuffnang_bid = “916a2e237c14137532c88b76c8203b65”;

Kesian kepada produksi Shamsul Yusof penat buat filem. Banyak kos yang ditanggung tup tup orang dah boleh tonton filem dia sebelum keluar wayang lagi.

Harap lepas ni perkara begini tak kan berlaku sebab kita biasa dengan filem yang boleh di download atau dapatkan CD lepas filem keluar panggung tapi KL Gangster 2 berbeza sedikit. Kita boleh menonton sebelum cerita realease kat panggung.

Kepada semua pembikin filem selepas ini harap tak terjadi perkara sebegini. Pihak berkuasa pun kena buka mata gak dengan apa yang terjadi.Kena settings la cam mana nak setel problem sebegini.

p/s : Lambat nya bulan Oktober

Check Also

Perutusan Khas Perdana Menteri PKPP 28 Ogos 2020

Live Streaming Perutusan Khas Perdana Menteri PKPP 28 Ogos 2020

Live Streaming Perutusan Khas Perdana Menteri PKPP 28 Ogos 2020. Segala kemungkinan sama ada Perintah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.