Home » BERITA » Lelaki Dirogol Gay Di Shah Alam

Lelaki Dirogol Gay Di Shah Alam

Lelaki Dirogol Gay Di Shah Alam
Lelaki Dirogol Gay Di Shah Alam

Lelaki Dirogol Gay Di Shah Alam

Entah kan buaya entah kan katak
Entah kan iya entah kan tidak

Admin mulakan dengan pantun dua kerat untuk menyingkap mengungkap dan menulis berkenaan Lelaki Dirogol Gay Di Shah Alam ini. Kejadian yang dikatakan terjadi di Taman Tasik Shah Alam. Sudah viral di twitter tentang perkara ini.

Dan telah pun mendapat perhatian dan banyak kongsian di Facebook. Sekali lagi ditekankan bahawa sama ada betul atau tidak admin tidak pasti tetapi antara tulisan dalam twitter tersebut menyatakan yang seorang lelaki telah dirogol oleh gay seramai 5 orang.

Lelaki gay tersebut mempunyai badan yang sado. Ditambah pula dengan re tweet yang mengatakan bukan sahaja wanita di Malaysia ini tetapi lelaki juga tidak berkecuali untuk di rogol.

Apa-apa pun kita tunggu sahaja pengumuman dari pihak berkuasa tentang perkara ini. Atau media sosial sekarang semakin menjadi tempat untuk manusia mencari publisti dengan cara pantas melalui cerita-cerita rekaan palsu. Jika benar terjadi perkara ini sudah pasti ada laporan yang diterima polis.

Check Also

KKM Cadang Rentas Negeri Untuk Aidilfitri Ditangguh

KKM Cadang Rentas Negeri Untuk Aidilfitri Ditangguh

KKM Cadang Rentas Negeri Untuk Aidilfitri Ditangguh. Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) hari ini mencadangkan rentas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.