Home » SUKAN » Live Streaming Belgium vs Italy

Live Streaming Belgium vs Italy

Live Streaming Belgium vs Italy perlawanan kedua suku akhir EURO 2020 akan berlangsung jam 3.00 pagi 3 Julai 2021 waktu Malaysia. Perlawanan di antara pasukan Belgium dan pasukan Itali ini boleh diibaratkan seperi perlawanan akhir kerana menerusi perlawanan dalam kumpulan hingga ke pasukan 16 terakhir kedua-dua pasukan ini menunjukkan rekod kemenangan bersih.

Live Streaming Belgium vs Italy
Live Streaming Belgium vs Italy

Perlawanan ini sudah pasti menarik kerana seperti yang kita tahu penyerang utama pasukan Belgium iaitu Lukaku bermain di Sirie A Itali bersama Inter Milan. Lukaku agak biasa dengan ramai pemain yang beraksi untuk pasukan Itali kali ini termasuk dua rakan sepasukannya di Inter iaitu Barella dan Bastoni.

Itali pula datang dengan rekod hebat tidak kalah selama beberapa perlawanan sehingga kini. Sudah pasti rekod ini ingin diteruskan oleh mereka. Belgium pula sudah pasti mahu meleburkan rekod pasukan Itali. Jadi sekali lagi sudah pasti perlawanan ini antara perlawanan yang ditunggu-tunggu oleh seluruh peminat bola sepak di seluruh dunia.

Untuk itu kepada semua peminat pasukan Belgium dan pasukan Itali siapkan kopi dan makanan ringan supaya anda tidak hanyut semasa nak menunggu perlawanan bermula.

Admin kongsikan pautan di bawah ini untuk anda terus menonton perlawanan hebat ini secara live streaming.

<< Live Streaming Belgium vs Italy >>

Selamat Menonton!!!

Check Also

Live Streaming Italy vs England

Live Streaming Italy vs England

Live Streaming Italy vs England Final EURO 2020 akan berlangsung jam 3.00 pagi waktu Malaysia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.