Home » SUKAN » Live Streaming England vs Ukraine

Live Streaming England vs Ukraine

Live Streaming England vs Ukraine perlawanan suku akhir keempat dan terakhir EURO 2020 akan berlangsung jam 3.00 pagi 4 Julai 2021 waktu Malaysia bersamaan awal pagi ahad. Sudah pasti semua penyokong pasukan England dan pasukan Ukraine tidak sabar-sabar lagi untuk menantikan bermulanya perlawanan ini.

Live Streaming England vs Ukraine
Live Streaming England vs Ukraine

Admin tahu di Malaysia memang ramai penyokong pasukan England bukan? Adakah anda salah seorang daripada penyokong England tersebut? England seperti yang kita ketahui reputasi gah mereka kerana English Premier League mereka. Namun harus diingat Ukraine juga mempunyai kelab hebat di eropah selain pemain-pemain mereka ramai berkelana di liga Itali.

Pengendali kedua-dua pasukan sudah pasti ingin membawa pasukan mereka layak ke pusingan separuh akhir. Southgate dan Schevcenko sudah pasti mahu mengambil peluang ini untuk membawa skuad ini lebih jauh seterusnya memenangi edisi EURO 2020 kali ini.

Namun tempoh 90 minit perlu dilalui atau ada tambahan masa seterusnya membawa ke penentuan sepakan penalti. Kita masih tidak mengetahui apa yang bakal terjadi awal pagi nanti. Sama-sama kita nantikan perlawanan hebat di antara kedua-dua pasukan ini.

Jadi untuk menonton perlawanan England vs Ukraine secara live streaming anda klik sahaja pautan yang admin kongsikan di bawah ini dan teruskan menonton perlawanan tersebut.

<< Live Streaming England vs Ukraine >>

Siapa agaknya yang menang?? Kita tunggu awal pagi nanti. Jangan lupa sediakan kopi dan jajan.

Check Also

Live Streaming Italy vs England

Live Streaming Italy vs England

Live Streaming Italy vs England Final EURO 2020 akan berlangsung jam 3.00 pagi waktu Malaysia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.