Home » SUKAN » Live Streaming France vs Germany

Live Streaming France vs Germany

Live Streaming France vs Germany. Live Streaming Perancis lawan Jerman. Bersama dalam kumpulan F pasukan Perancis, Jerman, Hungary dan Portugal. Untuk edisi EURO 2020 kali ini para pemerhati bola sepak mengatakan kumpulan F ini merupakan kumpulan maut.

Live Streaming France vs Germany
Live Streaming France vs Germany

Kumpulan maut kerana Portugal, Perancis dan Jerman adalah antara pasuka terkuat di eropah ketika ini dengan pemain-pemain yang mereka ada. Hungary juga tidak boleh dipandang mudah kerana pasukan Hungary mampu menjadi pembunuh senyap kepada tiga pasukan pilihan tersebut.

Jika kita buat survey penyokong pasukan France dan Germany di negara kita Malaysia tidak kurang ramainya kan? Adakah anda salah seorang? Boleh komen diruangan komen jika ya.

Admin ingin mengajak anda untuk sama-sama menonton perlawanan ini secara live. Namun anda kena sediakan kopi yang cukup kerana Live Streaming France vs Germany ini akan berlangsung jam 2.30 pagi 16 Jun 2021 waktu Malaysia.

Jadi admin kongsikan pautan untuk anda menonton secara live. Klik sahaja pautan di bawah dan teruskan menikmati aksi bola sepak bertaraf dunia.

<< Live Streaming France vs Germany >>

Check Also

Live Streaming Italy vs England

Live Streaming Italy vs England

Live Streaming Italy vs England Final EURO 2020 akan berlangsung jam 3.00 pagi waktu Malaysia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.