Home » SUKAN » Live Streaming Hungary vs Portugal

Live Streaming Hungary vs Portugal

Live Streaming Hungary vs Portugal EURO 2020. Anda penyokong pasukan mana? Hungary atau pasukan Portugal? Jika dilihat sememangnya Portugal adalah salah satu pasukan yang begitu hebat di eropah ketika ini. Mereka juga merupakan juara EURO edisi sebelum ini.

Live Streaming Hungary vs Portugal
Live Streaming Hungary vs Portugal

Berbanding pasukan Hungary yang jarang kita dengar. Pemain-pemain pasukan Hungary juga mungkin kita tidak kenali jika hendak dibandingkan dengan pasukan Portugal yang mempunyai ramai pemain bintang seperti Cristiano Ronaldo.

Tidak kira pasukan Hungary ataupun pasukan Portugal sudah pasti kedua-dua pasukan ingin mempersembahkan persembahan terbaik mereka seterusnya mengutip tiga (3) mata penuh buat pasukan mereka dalam kumpulan F ini yang dianggap sebagai kumpulan maut di mana Hungary, Portugal, Perancis dan Jerman berada dalam satu kumpulan yang sama.

Jadi bagi semua peminat EURO 2020 anda jangan lepaskan peluang untuk menonton perlawanan di antara Hungary vs Portugal ini secara live. Admin kongsikan kepada anda pautan anda klik sahaja dan anda boleh terus menonton. Perlawanan akan bermula jam 12.00 pagi 16 Jun 2021 waktu Malaysia.

<< Live Streaming Hungary vs Portugal >>

Check Also

Live Streaming Negeri Sembilan FC vs PDRM FC

Live Streaming Negeri Sembilan FC vs PDRM FC

Live Streaming Negeri Sembilan FC vs PDRM FC Liga Perdana 2021. Jangan lupa temujanji anda …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.