Home » SUKAN » Live Streaming Italy vs England

Live Streaming Italy vs England

Live Streaming Italy vs England Final EURO 2020 akan berlangsung jam 3.00 pagi waktu Malaysia 12 Julai 2021 waktu Malaysia. Perlawanan akhir yang sudah pasti ditunggu-tunggu oleh seluruh peminat bola sepak seluruh dunia apabila dua gergasi bola sepak eropah bertemu.

Live Streaming Italy vs England
Live Streaming Italy vs England

England memang sudah begitu dikenali di Malaysia kerana pengaruh English Premier League mereka begitu disajikan dengan mudah di Malaysia manakala Itali pula mempunyai pengikut mereka tersendiri di Malaysia yang terdiri daripada penyokong-penyokong pasukan yang bermain di Sirie A Italy seperti Inter Milan. AC Milan dan Juventus.

Perlawanan ini sudah pasti menarik kerana England akan bermain di gelanggang sendiri dan mereka ingin mencipta sejarah baru bagi pasukan England dalam EURO 2020 ini. Itali juga bukan calang-calang dengan rekod tanpa kalah mereka selama beberapa bulan ini pasti menggerunkan pasukan England.

Peluang bagi kedua-dua pasukan ini dilihat sama rata di mana kedua-dua pasukan mempunyai kekuatan dan senjata tersendiri. Cuma pesanan untuk semua penyokong admin sarankan anda sediakan kopi dan makanan ringan sementara menunggu perlawanan bermula bukan apa takut anda terlepas aksi final ini nanti kerana tertidur.

Jadi bagi menonton perlawanan ini secara live anda hanya perlu klik sahaja pautan yang admin kongsikan di bawah ini dan teruskan menonton. Tapi pastikan anda ada internet tau.

<< Live Streaming Italy vs England >>

Selamat menonton. Anda rasa pasukan manakah yang akan menjadi juara?

Check Also

Live Streaming England vs Denmark

Live Streaming England vs Denmark

Live Streaming England vs Denmark EURO 2020 Separuh Akhir Kedua. Perlawanan akan berlangsung jam 3.00 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.