Home » SUKAN » Live Streaming Malaysia vs Myanmar

Live Streaming Malaysia vs Myanmar

Live Streaming Malaysia vs Myanmar AFF Suzuki Cup 24 November 2018. Tiada apa yang boleh mengesahkan kemaraan pasukan Harimau Malaya selain daripada mencapai kemenangan dalam perlawanan menentang pasukan Myanmar ini. Peluang beraksi di halaman sendiri sudah pasti menjadi satu kelebihan kepada skuad yang dibimbing oleh Jurulatih Tan Cheng Hoe ini.

Live Streaming Malaysia vs Myanmar
Live Streaming Malaysia vs Myanmar

Skuad Harimau Malaya berkongsi 6 mata dengan Myanmar yang berada di tangga kedua kumpulan A dibezakan dengan jumlah jaringan gol. Oleh itu, pasukan Harimau Malaya tidak boleh kalah atau seri dalam perlawanan ini. Pasukan Harimau Malaya wajib menang ke atas pasukan Myanmar.

Dengan penjualan tiket yang seperti pisang goreng panas, seluruh negara berharap pasukan negara dapat membuat persembahan dan permainan terbaik mereka seterusnya mencipta kemenangan dihadapan penyokong setia Harimau Malaya yang sentiasa setia dibelakang mereka.

Jadi untuk mereka yang tidak dapat menonton perlawanan ini di stadium atau di kaca televisyen anda jangan bimbang dan gusar. Anda boleh menonton menerusi telefon bimbit anda. Sila klik sahaja pautan di bawah ini :

Live Streaming Malaysia vs Myanmar

Check Also

Live Streaming Italy vs England

Live Streaming Italy vs England

Live Streaming Italy vs England Final EURO 2020 akan berlangsung jam 3.00 pagi waktu Malaysia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.