Home » SUKAN » Live Streaming Republic Czech vs Denmark

Live Streaming Republic Czech vs Denmark

Live Streaming Republic Czech vs Denmark perlawanan ketiga bagi pusingan suku akhir EURO 2020. Sepak mula awal pagi 4 Julai 2021 Hari Ahad jam 12.00 pagi waktu Malaysia. Jadi sudah pasti penyokong-penyokong kedua-dua pasukan tidak sabar lagi untuk menunggu perlawanan ini.

Live Streaming Republic Czech vs Denmark
Live Streaming Republic Czech vs Denmark

Kedua-dua pasukan ini agak bekerja keras bermula dari pusingan peringkat kumpulan namun berjaya melangkah ke pusingan suku akhir setelah menewaskan lawan masing-masing di pusingan kalah mati 16 pasukan terbaik.

Seperti mana yang kita ketahui pasukan Denmark telah menerima tamparan hebat di awal perlawanan pertama dengan kekalahan selain daripada insiden pemain tengah mereka Eriksan yang tiba-tiba rebah akibat serangan cardiac arrest.

Pasukan Republic Czech juga agak perlahan di peringkat kumpulan pada awal permulaan kejohanan tetapi bangkit di pusingan kalah mati 16 pasukan terbaik.

Jadi kepada semua penyokong-penyokong pasukan Republic Czech dan pasukan Denmark di bawah ini admin kongsikan pautan untuk anda menonton perlawanan ini secara live streaming.

<< Live Streaming Republic Czech vs Denmark >>

Anda rasa pasukan manakah yang menang perlawanan pada awal pagi nanti? Sama-sama kita tonton dan tunggu sehingga tamat permainan apakah keputusan perlawanan ini. Pasukan manakah agaknya yang bakal mengiringi pasukan Itali dan pasukan Sepanyol yang telah pun mengesahkan tempat mereka di separuh akhir.

Selamat menonton semua!!!

Check Also

Live Streaming Italy vs England

Live Streaming Italy vs England

Live Streaming Italy vs England Final EURO 2020 akan berlangsung jam 3.00 pagi waktu Malaysia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.