Home » SUKAN » Live Streaming Switzerland vs Spain

Live Streaming Switzerland vs Spain

Live Streaming Switzerland vs Spain (Sepanyol) perlawanan suku akhir pertama EURO 2020. Awal pagi Sabtu 3 Julai 2021. Perlawanan pasukan Switzerland menentang pasukan Sepanyol ini dijangka sengit kerana kedua-dua pasukan sudah pasti bermain mati-matian untuk layak ke peringkat separuh akhir.

Live Streaming Switzerland vs Spain
Live Streaming Switzerland vs Spain

Pasukan Spain yang rata-rata dibarisi ramai pemain muda sudah pasti ingin mengulangi kejayaan selepas menang besar ke atas Croatia sebelum ini. Begitu juga dengan Switzerland yang berjaya menundukan pasukan juara Piala Dunia Perancis pada peringkat 16 pasukan terbaik.

Jadi kepada semua peminta-peminat dan penyokong-penyokong pasukan Switzerland dan pasukan Sepanyol di Malaysia jangan ketinggalan untuk menyaksikan perlawanan ini secara langsung di kaca TV anda.

Jika tidak dapat menonton di kaca televisyen anda tidak mengapa. Admin ingin kongsikan kepada anda pautan untuk anda menonton perlawanan ini secara live streaming. Anda boleh menonton di laptop dan telefon pintar anda sahaja. Jadi untuk menonton perlawanan ini anda hanya perlu untuk klik sahaja pautan di bawah ini :-

<< Live Streaming Switzerland vs Spain >>

Selamat Menonton!!

Check Also

Live Streaming Italy vs England

Live Streaming Italy vs England

Live Streaming Italy vs England Final EURO 2020 akan berlangsung jam 3.00 pagi waktu Malaysia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.