Home » SUKAN » Live Streaming Thailand vs Malaysia

Live Streaming Thailand vs Malaysia

Live Streaming Thailand vs Malaysia 2021. Biarpun peluang untuk mara lebih jauh dalam kelayakan Piala Dunia 2022 telah pun berakhir namun semangat juang tinggi dan sokongan padu rakyat Malaysia amat diperlukan ketika ini.

Live Streaming Thailand vs Malaysia 2021
Live Streaming Thailand vs Malaysia 2021

Hanya kemenangan bertemu dengan pasukan Thailand ini mencerahkan peluang untuk pasukan Harimau Malaya layak ke Piala Asia 2023. Jadi buat semua peminat bola sepak negara khususnya ekor Harimau Malaya. Jangan lupa temujanji anda semua awal pagi rabu 16 Jun 2021 jam 12.45 pagi waktu Malaysia.

Teruskan sokongan tidak berbelah bahagi anda kepada pasukan negara dan teruskan berdoa supaya pasukan Harimau Malaya berjaya memperoleh kemenangan ke atas pasukan Thailand ini. Kemenangan sahaja yang bakal memberikan ubat kepada penyokong negara setelah kalah dua perlawanan menentang UAE dan Vietnam sebelum ini.

Jadi kepada semua yang ingin menonton perlawanan Malaysia vs Thailand ini secara live anda hanya perlu klik sahaja pautan yang admin kongsikan di bawah ini :-

<< Live Streaming Thailand vs Malaysia 2021 >>

Kita mengharapkan satu keputusan yang positif dapat dicapai oleh pasukan Malaysia ke atas Thailand. Biarpun hanya dengan kemenangan 1-0.

https://fb.watch/68BHf2rxaX/

Check Also

Live Streaming Italy vs England

Live Streaming Italy vs England

Live Streaming Italy vs England Final EURO 2020 akan berlangsung jam 3.00 pagi waktu Malaysia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.