Home » HIBURAN » Liya Maisarah Baru 12 Tahun Tapi Macam Dewasa

Liya Maisarah Baru 12 Tahun Tapi Macam Dewasa

Liya Maisarah Baru 12 Tahun Tapi Macam Dewasa
Liya Maisarah Baru 12 Tahun Tapi Macam Dewasa

Nama Liya Maisarah tiba-tiba berputar di alam maya. Ini kerana Liya Maisarah Baru 12 Tahun Tapi Macam Dewasa gaya kanak-kanak ini. Tidak seperti kanak-kanak seusianya yang lain. Seperti kebanyakan kanak-kanak seusia Liya Maisarah pastinya belum kenal apa itu alat solek. Jika alat solek mainan itu mungkin.

Berpewatakan comel dan selalu mengenakan pakaian muslimah dan sedikit berimej hipster. Sudah pasti kanak-kanak ini mempunyai ribuan followers di akaun instagram beliau. Tidak hairanlah ramai yang menggelarkan Liya Maisarah sebagai salah seorang instafamous.

Liya Maisarah sama seperti Instafamous yang lain. Jumlah pengikut yang ramai digunakan sebaik mungkin dengan menawarkan perkhidmatan pengiklanan dan review produk. Baru 12 tahun tetapi sudah pandai untuk menjana pendapatan sendiri. Bagus bagi beliau.

Seperti biasa jika sudah popular pasti ada komen-komen negatif yang akan diterima. Tidak lepas juga si Liya Maisarah ini. Ada yang memberi komen supaya Liya Maisarah tidak bergaya seperti wanita muslimah dewasa sebaliknya perlu memakai pakaian seperti kanak-kanak lain seusianya dan jangan lah bermekap.

Apa-apa pun admin nasihatkan kepada Liya Maisarah supaya menjaga diri. Semoga berjaya di masa-masa akan datang. Untuk makluman followers Liya Maisarah di Instagram lebih kurang 95,000 likers.

Check Also

Rancangan 50 Juri Dihentikan Siaran Kerana Ada Dakwaan Langgar SOP

Rancangan 50 Juri Dihentikan Siaran Kerana Ada Dakwaan Langgar SOP

Rancangan 50 Juri Dihentikan Siaran Kerana Ada Dakwaan Langgar SOP? Pihak penerbitan rancangan ‘All Together …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.