Home » HIBURAN » M Nasir sound Nabil

M Nasir sound Nabil

M Nasir sound Nabil
M Nasir sound Nabil

Siapa yang layan Gegar Vaganza 2 pasti akan tahu cerita berkenaan dengan M Nasir sound Nabil ini. Ini semua terjadi pada malam konsert minggu ketiga Gegar Vaganza 2. Ini semua gara-gara lawak Nabil yang keterlaluan terhadap sifu M Nasir.

Seperti yang semua maklum Nabil sememangnya selalu melawak dengan cara kasar dan mengenakan orang dalam Gegar Vaganza 2. Dalam konsert 1 dan 2 pun Nabil rasanya telah ditegur agar mengawal sedikit lawak dalam pengacaraannya tetapi terjadi juga dalam minggu ketiga.

Mungkin bagi Nabil ianya adalah lawak semata-mata tetapi bukan bagi sesetengah pihak ianya keterlaluan dan tidak perlu. Beberapa portal terkenal melaporkan bahawa M Nasir “sound” Nabil dalam Gegar Vaganza 2 secara live.

Jika sebelum ini, Nabil membuat lawak dengan mempersendakan Caliph Buskers, semalam dalam konsert Gegar Vaganza 2 Nabil ditegur secara live oleh juri jemputan, Datuk M. Nasir yang mungkin bengang membuat lawak menggunakan isterinya, Marlia Musa.

Berulang kali Nabil mempersendakan M. Nasir dan isterinya dan akhirnya M. Nasir menegur Nabil, “Jangan libatkan dia (Marlia Musa) dalam hal ini”.Nabil akhirnya terus terdiam seperti tidak tahu apa yang perlu dilakukan dan mukanya merah padam.

Gambar : Teh Panas

Check Also

Rancangan 50 Juri Dihentikan Siaran Kerana Ada Dakwaan Langgar SOP

Rancangan 50 Juri Dihentikan Siaran Kerana Ada Dakwaan Langgar SOP

Rancangan 50 Juri Dihentikan Siaran Kerana Ada Dakwaan Langgar SOP? Pihak penerbitan rancangan ‘All Together …

One comment

  1. betul tu..x semua orang suka & boleh terima lawak yg keterlaluan.. kalau sikit2 rasanya M.Nasir ok lg tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.