Home » BERITA » Rakyat Mula Inspirasi Fesyen Raja Permaisuri Agong

Rakyat Mula Inspirasi Fesyen Raja Permaisuri Agong

Rakyat Mula Inspirasi Fesyen Raja Permaisuri Agong. Sejak pertabalan Kebawah Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah Ibni Almarhum Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta’in Billah dan Kebawah Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Raja Permaisuri Agong Tunku Hajah Azizah Aminah Maimunah Iskandariah Binti Almarhum AlMutawakkil Alallah Sultan Iskandar Al-Haj pasangan diraja ini sememangnya menjadi tumpuan para rakyat jelata.

Bukan sahaja telatah romantik Tuanku berdua menjadi perhatian rakyat tetapi fesyen yang digayakan oleh Tuanku Permaisuri yang begitu sopan menjadi inspirasi kepada ramai wanita.

Rakyat Mula Inspirasikan Fesyen Raja Permaisuri Agong
Rakyat Mula Inspirasikan Fesyen Raja Permaisuri Agong

Ini menyebabkan ramai rakyat jelata menerusi akaun media sosial twitter berinteraksi terus dengan Tuanku Permaisuri dan mereka mahu menginspirasikan fesyen yang digayakan oleh Tuanku Permaisuri.

Rakyat Mula Inspirasikan Fesyen Raja Permaisuri Agong
Rakyat Mula Inspirasikan Fesyen Raja Permaisuri Agong

Admin memetik satu ciapan di twitter bernama Syafiqazmim yang menginspirasikan fesyen Tuanku Permaisuri untuk digayakan di hari bahagianya. Tuanku Permaisuri turut membalas ciapan tersebut menerusi akaun Twitter Tuanku cheminahsayang dengan mengatakan pasangan tersebut “cute”

Tapi memang betul kan fesyen yang digayakan oleh Tuanu Permaisuri Agong memang sopan dan sedap untuk kita lihat. Mempunyai ciri-ciri muslimah.

Sumber : Twitter

Check Also

Caprice Mohon Maaf Pada Ustaz Ebit Lew

Caprice Mohon Maaf Pada Ustaz Ebit Lew

Caprice Mohon Maaf Pada Ustaz Ebit Lew. Ibarat kata pepatah buang yang keruh ambil yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.