Home » HIBURAN » Senarai Penuh Peserta Gegar Vaganza 4

Senarai Penuh Peserta Gegar Vaganza 4

Senarai Penuh Peserta Gegar Vaganza 4 telah pun diumumkan kepada media semalam. Sebelum kita pergi kepada Senarai Penuh Peserta Gegar Vaganza 4 ini kita campak belakang semula juara-juara rancangan Gegar Vaganza ini dari musim pertama hingga musim yang ketiga. Seperti semua tahu tetapi masih ingat ke tidak bahawa juara Gegar Vaganza musim yang pertama ialah Ayai Ilusi, pemenang musim kedua ialah Siti Nordiana (Nana) dan yang terbaru pemenang musim ketiga ialah Azharina.

Untuk makluman semua, Gegar Vaganza adalah salah satu rancangan realiti terbitan Astro yang menggabungkan 12 artis berpengalaman untuk bertanding menyanyi. Untuk musim yang keempat ini sekali lagi 12 penyanyi bakal berentap tetapi terdapat kelainan sedikit apabila artis negara jiran kita Ferhad (Singapura) dan Firman (Indonesia) turut menyertai Gegar Vaganza Empat. Pastinya saingan kali ini lebih menarik. Jom kita lihat Senarai Penuh Peserta Gegar Vaganza 4 di bawah ini.

Senarai Penuh Peserta Gegar Vaganza 4
Senarai Penuh Peserta Gegar Vaganza 4

Liza Hanim

Aishah

Hazami

Raja Azura

Syura

Elyana

Tia Jinbara

Aqasha

Lan Kristal

Haida

Firman

Ferhad

Seperti 3 musim sebelum ini Konsert Gegar Vaganza akan terus diacarakan oleh pasangan pengacara Nabil Ahmad dan Jihan Muse. Begitu juga dengan juri, Datuk Ramli MS dikekalkan oleh pihak produksi disamping seorang lagi juri otai yang belum diperkenalkan dan seorang juri undangan setiap minggu.

Pastinya peminat-peminat setia penyanyi Liza Hanim tertunggu-tunggu persembahan lagu Getaran Cinta Di Jiwa, peminat Aishah dengan lagu Janji Manismu dan penyanyi-penyanyi lain yang mempunyi lagu-lagu hits masing-masing satu ketika dulu. Seperti biasa juga peserta Gegar Vaganza akan ada penyanyi-penyanyi rock. Tahun ini kita ada Lan Kristal dan Tia Jinbara dalam Gegar Vaganza 4.

Konsert Gegar Vaganza 4 akan memulakan siarannya pada 29 Oktober 2017. Juara bakal membawa pulang wang tunai sebanyak RM100,000.00 di samping hadiah-hadiah lain daripada penaja terutam penaja utama seperti Pamoga Vida Beauty Empire. Pastinya peminat-peminat rancangan Gegar Vanganza tidak sabar-sabar untuk menantikan program ini bermula.

Sumber Gambar 

 

 

Check Also

Ini Sebab Kenapa Perempuan Melayu Selalu Kena Sampuk

Ini Sebab Kenapa Perempuan Melayu Selalu Kena Sampuk

Ini Sebab Kenapa Perempuan Melayu Selalu Kena Sampuk. Kenapa Perempuan Melayu selalu kena sampuk, berbanding …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.