Home » HIBURAN » Siti Nurhaliza Keguguran

Siti Nurhaliza Keguguran

Siti Nurhaliza Keguguran
Siti Nurhaliza Keguguran

Baru-baru ini kita mendapat perkhabaran gembira terutama kepada peminat-peminat penyanyi nombor satu negara Dato’ Siti Nurhaliza.Dato’ Siti Nurhaliza telah mengandung tetapi Dato CT tidak mewar-warkan kepada umum. Hanya orang yang terdekat sahaja yang mengetahui. Tetapi hari ini admin mendapat berita bahawa Siti Nurhaliza Keguguran.

Dalam status yang dimuat naik sekitar pukul 10 pagi tadi di instagram Dato Siti, dia berkata dia redha dengan apa yang berlaku dan tetap bersyukur dengan anugerah yang dipinjamkan sementara buatnya.

“Ternyata Allah SWT hanya pinjamkan anugerah ini untuk seketika sahaja. Hanya sempat selama dua bulan saya kandungkan dan Khamis minggu lepas saya keguguran. Saya redha dan jauh di sudut hati amat bersyukur kerana Allah SWT telah memberikan saya jawapan di atas setiap doa. InsyaAllah ia permulaan untuk anugerah yang seterusnya,” nukil penyanyi itu di akaun Instagramnya.

Penyanyi yang popular dengan lagu Biarlah Rahsia itu turut teguh dengan pendiriannya selama ini tentang mengapa beliau mendiamkan diri ketika berita kehamilannya heboh diperkatakan.

“Ada sebabnya Siti enggan mengiyakan atau menafikan berita kehamilan tersebut. Usia kandungan pada waktu itu masih terlalu “fragile”. Saya hanya menantikan waktu yang sesuai untuk mendedahkan berita gembira itu, namun takdir Allah telah tertulis,” ujarnya.

Check Also

Gambar Bayi Lelaki Datuk Seri Siti Nurhaliza

Gambar Bayi Lelaki Datuk Seri Siti Nurhaliza

Gambar Bayi Lelaki Datuk Seri Siti Nurhaliza. Tahniah diucapkan kepada Penyanyi kesayangan ramai, Datuk Seri …

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.