Home » BERITA » Suami Ganas Guna Timun Untuk Isteri

Suami Ganas Guna Timun Untuk Isteri

Suami Ganas Guna Timun Untuk Isteri. Bukan kejadian di luar negara tetapi kejadian ini terjadi di dalam negara kita Malaysia. Bukan guna timun untuk buat ulam tuan tuan puan puan tetapi guna timun dalam hubungan bersama suami isteri.

Suami Ganas Guna Timun Untuk Isteri
Suami Ganas Guna Timun Untuk Isteri

Tidak tahan dengan sikap suaminya yang baran dan bernafsu liar ketika melakukan hubungan kelamin, seorang wanita berusia 44 tahun membuat laporan, Rabu lalu.

Ketua Polis Perlis, Datuk Noor Mushar Mohd berkata, mangsa yang berniaga sendiri mendakwa turut diliwat suaminya yang berusia 57 tahun selain sering menggunakan objek keras ketika mengadakan hubungan seks.

Menurutnya, dalam kejadian yang berlaku pada November lalu, mangsa diajak suspek melakukan hubungan seks dalam bilik di rumah mereka di Taman Kemajuan.

“Bagaimanapun, ketika mengadakan hubungan seks, suspek seolah-olah tidak berpuas hati dan meliwat mangsa dengan menggunakan objek keras.

“Mangsa mendakwa suspek mempunyai nafsu seks liar apabila gemar melakukan onani kepada wanita itu dengan menggunakan mentimun,” katanya menerusi satu kenyataan di sini, semalam.

Noor Mushar berkata, pengadu ada berbincang dengan suaminya akan masalah itu tetapi suspek berang dan menumbuk mangsa.

“Pada awal Januari lalu, mereka bertengkar dan suspek menumbuk mangsa di dada hingga dia sukar bernafas.

“Mangsa membuat laporan minggu lalu dan dia mungkin keliru dengan masalah yang dihadapinya hingga lewat untuk ke balai polis.

“Suaminya kini menghilangkan diri dan polis giat mengesannya bagi membantu siasatan,” katanya.

Menurutnya, kes disiasat mengikut Seksyen 377C, 377CA dan 323 Kanun Keseksaan atas kesalahan yang membabitkan persetubuhan luar tabii dan menggunakan objek keras ketika persetubuhan. -METRO-

Check Also

KKM Cadang Rentas Negeri Untuk Aidilfitri Ditangguh

KKM Cadang Rentas Negeri Untuk Aidilfitri Ditangguh

KKM Cadang Rentas Negeri Untuk Aidilfitri Ditangguh. Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) hari ini mencadangkan rentas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.