Home » BERITA » Suami Isteri Berkecai Motosikal Meletup

Suami Isteri Berkecai Motosikal Meletup

Pastinya kita tidak dapat membayangkan apakah yang dilalui oleh dua mangsa tersebut apabila kita membaca tajuk artikel ini iaitu Suami Isteri Berkecai Motosikal Meletup yang baru berlaku di Gua Musang, Kelantan sebentar tadi. Suami isteri maut selepas motosikal ditunggang tiba-tiba meletup dipercayai akibat bom buatan sendiri yang dipasang pada motosikal itu.Kejadian berlaku kira-kira 9 pagi tadi di Kilometer 10 Jalan Gua Musang-Kampung Pulai, di sini ketika pasangan berusia 72 tahun itu dalam perjalanan ke kedai makan berdekatan untuk sarapan .

Mangsa dikenal pasti sebagai Cha Mok Liong dan Fong Ah Fong dari Kampung Batu Papan 2, di sini.Ketua Polis Daerah Gua Musang Superintendan Saiful Bahri Abdullah mengesahkan kejadian dan memaklumkan seorang lelaki berusia awal 20-an dipercayai ada hubungan kekeluargaan dengan mangsa ditahan untuk membantu siasatan.Sumber berita Suami Isteri Berkecai Motosikal Meletup ini dipetik dari Metro Online.

Suami Isteri Berkecai Motosikal Meletup

Katanya, mayat mangsa berkecai dan ada bahagian badan yang terputus tercampak kira-kira 100 meter ke kawasan berhampiran.“Kita masih menjalankan siasatan lanjut berhubung kejadian itu termasuk motif kejadian sebenar .”Kita turut dibantu pasukan forensik dari Ibu Pejabat Polis Kontinjen Kelantan,” katanya di sini, hari ini.Beliau juga menasihati orang ramai supaya tidak mengaitkan insiden itu dengan isu perkauman, agama mahupun jenayah merentasi sempadan. Suami Isteri Berkecai Motosikal Meletup.

Jadi marilah kita sama-sama berdoa agar suspek kejadian ini segera ditangkap. Bagi membolehkan hukuman dijatuhkan kepada individu yang bertanggungjawab ke atas kejadian ini. Sungguh kejam apa yang telah mereka lakukan kepada pasangan suami isteri tersebut. Begitulah berita Suami Isteri Berkecai Motosikal Meletup.

Check Also

Caprice Mohon Maaf Pada Ustaz Ebit Lew

Caprice Mohon Maaf Pada Ustaz Ebit Lew

Caprice Mohon Maaf Pada Ustaz Ebit Lew. Ibarat kata pepatah buang yang keruh ambil yang …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.